Ζώδια αύριο 08/05/2021

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο επηρεάζοντας συναισθηματικά, κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) Η ανάγκη να χαλιναγωγήσουμε τις υπερβολές που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική μας ζωή είναι άμεση, καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε επίπεδο συμπεριφοράς και διαχείρισης επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση μας. Παράλληλα είναι σημαντικό να περιορίσουμε πιθανά έξοδα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, επειδή το πιθανότερο είναι να είναι αχρείαστα και να οδηγήσουν σε οικονομική αστάθεια.

Στα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας. Όμως η αμετροέπεια μπορεί να χαρακτηρίσει τις κινήσεις μας και τελικά να οδηγήσει σε υπερβολές και παράλογες αντιδράσεις. Από την άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε χαλαροί, γεγονός που δεν θα επιτρέψει να δραστηριοποιηθούμε από κοινού με τον σύντροφό μας. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπερβάλλουμε σε πιθανά έξοδα. Παράλληλα καλό είναι να μην προβούμε σε νέες συμφωνίες ή συναλλαγές, καθώς πιθανότατα να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε αφού έχουμε υπέρμετρες φιλοδοξίες που δεν βρίσκουν ρεαλιστικό έδαφος. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας σημαντικά την διάθεση για πρωτοβουλίες και καθοριστικές κινήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στους Διδύμους τα ξημερώματα μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε εύκολους τρόπους ώστε να προωθήσουμε συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν. Παράλληλα καλό είναι να αξιοποιήσουμε ευφάνταστες ιδέες που μπορεί να έρθουν από το πουθενά για να μας βοηθήσουν σε σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί υπερένταση και υπερβολική εγωκεντρική διάθεση, κυρίως σε σχέση με πρόσωπα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος. Ζητήματα που μας δημιουργούν νευρικότητα μέσα στην οικογένεια μπορεί να μας οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους άλλους. Καλό είναι επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο να μην προβούμε σε απότομες και απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Μετά το μεσημέρι η ισορροπία επανέρχεται, χάρη σε ένα υπέροχο εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Συναίσθημα και ωριμότητα λειτουργούν αρμονικά και δημιουργούν την ανάγκη να προχωρήσουμε σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε θα ανταμειφθεί αρκεί να είναι μέσα από έναν ηθικό δρόμο που μπορεί να μας προσφέρει πολλά.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, μόνο χρησιμοποίησε διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή και άσε την γοητεία σου ελεύθερη να φλερτάρει απροκάλυπτα. Να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με αυτούς που βρίσκεις ελκυστικούς και μην κρύβεσαι πλέον στην αγκαλιά της ανασφάλειας σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, η επικοινωνία που θα έχεις αυτό το Σάββατο με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.

Λέων

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά η μέρα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα, φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία είτε για εργοδοσία, θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δεν συμβαδίζει με τα δικά σου στάνταρ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά και οι δύο. Κουβέντες που αφορούν το σπίτι ή τα παιδιά ευνοούνται και θα σε κάνουν να δεις να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, που είναι ερωτευμένο μαζί σας.

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στην ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης – ότι είσαι μόνος σου, δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Ό,τι είναι να έρθει στην ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις ποιες γνωριμίες σου χτυπούν την πόρτα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την ταυτότητα σας.

Υδροχόος

Η μοναξιά είναι κακός σύμμαχος στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό προσπάθησε να ανατρέψεις το κοινωνικό σκηνικό και να συμμετάσχεις περισσότερο σε δράσεις που σου προτείνουν. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά και αργότερα θα αντιληφθείς πολύ πιο ουσιαστικά οφέλη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αισθηματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν φροντίσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου κάποιες φορές και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή και θα σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις που να φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου βγάλε την γοητεία – που έχεις αρκετή – και θα δεις ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΟριστικό: Τέλος στις αγορές click away και click inside από 14 Μαΐου
Επόμενο άρθροΚαι τον Μάιο προγράμματα ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ. Λαρισαίων