Ζώδια αύριο 09/04/2021

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την ψυχολογία των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσουμε ποια κατεύθυνση θέλουμε να ακολουθήσουμε σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η απογοήτευση, οι ψευδαισθήσεις και η λανθασμένη αντίδραση σε πιθανές συμπεριφορές προσώπων του κοντινού μας περιβάλλοντος θα επιδράσουν αρνητικά στην συμπεριφορά μας και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές, καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθούμε από πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί μας. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική μας ζωή, αφού η κρίση μας είναι θολή και λείπει ξεκάθαρα η αντικειμενικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστούμε σε εμμονές και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε τις υπερβολές στην κατανάλωση ποτού που θα επηρεάσουν την προσωπικότητα και την συμπεριφορά μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομακρυνθούμε από όλους και όλα, καθώς είναι η διάθεση της απομόνωσης. Καταστάσεις του παρελθόντος που μας έχουν στιγματίσει έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία και την κρίση μας. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ότι δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό θεωρούμε ότι θα μας ισορροπήσει για να αποφύγουμε αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές.

Αργά το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους ενισχύει τις ευαισθησίες και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας. Όμως το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε από συμπεριφορές και να εκδηλώσουμε με απότομο και εριστικό τρόπο τη διαφωνία μας. Καλό είναι να είμαστε απολύτως βέβαιοι για τα συμπεράσματά μας, καθώς είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθούμε από πρόσωπα ή από λανθασμένες αντιλήψεις που μπορεί να έχουμε. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις που τελικά μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά κοντινές σχέσεις και συνεργασίες.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η σημερινή Παρασκευή θα σου ανοίξει το δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σου αδράνειας αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Παρασκευής. Ίσως βέβαια ο φόβος σου μήπως και σε απορρίψουν, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στην σχέση σου και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή Παρασκευή έχει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μη μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με τον σύντροφο σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα τονώνεται η διάθεση σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπο σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα, κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και ποτέ δεν ξέρεις…

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα λίγο σε ένταση, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Τοξότης

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητα σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, αν είσαι Τοξότης καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπο σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘’εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφος σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ότι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μη διστάσεις!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς η μέρα θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η «σφαγή» των Σεβαστών
Επόμενο άρθροElectronet Β.Κ. Καζάνα: Ψηφιακή Μέριμνα. Είσαι δικαιούχος; Εξαργύρωσε το κουπόνι σου εδώ!