Ζώδια αύριο 10/04/2021

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Σημαντική εύνοια μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά τα αισθηματικά, καθώς δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας. Είναι δεδομένο ότι επικεντρωνόμαστε σε προσωπικές ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε και το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει επιδιώκουν να σταθούν αντάξιοι σε αυτό που επιθυμούμε στα αισθηματικά μας.

Αισιοδοξία μπορεί να υπάρξει και σε ότι αφορά οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες που θέλουμε να πετύχουμε, καθώς μέσα από αυτές θα έρθουμε πιο κοντά στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας εφοδιάζει με λογική, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα στον τρόπο επικοινωνίας και σκέψεις. Ο παρορμητισμός περιορίζεται σε λογικό βαθμό και μπορούμε να συνδυάσουμε την φλόγα της δημιουργίας με την ρεαλιστική προσέγγιση που οφείλουμε να έχουμε σε κάθε κίνηση της ζωής μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι το πρωί και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα χαράματα ενισχύει το πάθος και την διαίσθηση σε σημαντικό βαθμό. Το πρωινό θα είναι ιδανικό για να προωθήσουμε την επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν, καθώς αντιλαμβανόμαστε άμεσα πως πρέπει να κινηθούμε ώστε να αποφύγουμε λάθη και να είμαστε ακριβείς στις επιλογές μας.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό δημιουργώντας την ανάγκη για έντονη δράση και ενεργητικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Το πύρινο αυτό ζώδιο μας γεμίζει αποφασιστικότητα και διάθεση για σημαντικές πρωτοβουλίες. Όμως μπορεί επίσης να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και επιθετικότητα λόγω της ανάγκης να επιβάλλουμε απόψεις και επιθυμίες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή, καθώς η εριστική προσέγγιση στα πράγματα θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και κόντρες που καλό είναι να αποφύγουμε. Η έντονη κοινωνικότητα θα ευνοήσει τα αισθηματικά μας καθώς θα μας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που θα εντυπωσιαστούν από τη λάμψη και τον δυναμισμό της προσωπικότητάς μας.

Κριός

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν αντέχεις πλέον την μοναξιά, η σημερινή όψη θα φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν, λόγω της δικής σου αδράνειας. Ίσως βέβαια ο φόβος της απόρριψης, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στη σχέση σου και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το μεσημέρι και μετά πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και αποδέξου την πρότασή του, για να γνωριστείτε καλύτερα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να περάσεις μία παθιασμένη μέρα μαζί του. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονο ερωτισμό, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει και την ανάλογη ανταπόκριση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά.. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου και τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί η μέρα ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο μην απογοητεύεσαι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, θα μπορέσεις να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα γεγονότα αυτό το Σάββατο επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισε τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις… σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά! Μία βραδινή έξοδος κάπου ξεχωριστά, θα έκανε καλό και στους δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, φίλε Αιγόκερε, με την συζήτηση και με θετικότερη αντιμετώπιση μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, νιώθεις ανασφάλεια και εσωστρέφεια. Διώξε αυτά τα συναισθήματα και θα βρεις αυτό που ψάχνεις πολύ γρήγορα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Φίλε Υδροχόε, για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά και τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Υδροχόε, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και την αγάπη που θα του εκφράσεις και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση, θα σε φέρουν πιο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και θα βρεις το άτομο που ψάχνεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Η μέρα σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις, για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ιχθύ, και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος
Επόμενο άρθροΣκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ