Ζώδια αύριο 10/09/2021

Μία άκρως σημαντική μετακίνηση καθορίζει την ενέργεια της ημέρας καθώς η Αφροδίτη περνάει αργά το βράδυ στον Σκορπιό, σε θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) έρχεστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας και με καταστάσεις που επηρεάζουν την οικογένεια, την επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Σε γενικότερο επίπεδο είναι γεγονός ότι η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο υδάτινο ζώδιο γίνεται πιο κτητική, πιο εξουσιαστική και απαιτεί κυριαρχία έναντι του συντρόφου της. Άρα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν με έντονα συναισθήματα λόγω της εσωτερικής έντασης που υπάρχει και κυρίως λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που αναπτύσσονται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να συγκρατήσουμε την ορμή και την καχυποψία μας και να δώσουμε στη σχέση μας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μέσα από τον πόθο, την έξαψη, τον αισθησιασμό που μπορεί να υπάρχει.

Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με την αρνητική πλευρά του εαυτού μας και των συναισθημάτων μας, μία πτυχή που δεν θα ικανοποιήσει διόλου το περνάς. Αντίθετα θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και σφοδρές συγκρούσεις. Αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία επίσης για οικονομικές συναλλαγές καθώς είναι εύκολο να μυριστούμε τις ευκαιρίες και τις ακολουθήσουμε για το δικό μας όφελος. Οικονομικές συμφωνίες, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται σημαντικά.

Με την Σελήνη να βρίσκεται μέχρι το πρωί στον Ζυγό έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ημέρα μας πολύ αισιόδοξα, αρμονικά και χαρούμενα σε όλα τα πεδία των δραστηριοτήτων μας.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ζυγό στην τελευταία μοίρα του ζωδίου μας βοηθά να κλείσουμε συναισθηματικές καταστάσεις με αρμονικό τρόπο φροντίζοντας να θέσουμε το κοινό καλό, το συμφέρον της σχέσης μας σε πρώτο πλάνο. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να γίνει έντονα αισθητή καθώς φαίνεται ότι βρίσκουμε λύσεις που ικανοποιούν τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας.

Αργότερα η Σελήνη αποχωρεί από τον Ζυγό και περνά στον Σκορπιό, θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Εγείρονται πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε καθώς αντιμετωπίζουμε φόβους και προκαταλήψεις που καθορίζουν την συμπεριφορά μας. Οι οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι εύκολο να προχωρήσουμε τα σχέδια μας βάσει ενστίκτου και διαίσθησης. Σε προσωπικό επίπεδο, η αναστάτωση μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες αν δεν ελέγξουμε τη ζήλια και τις αμφιβολίες.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον υδροχόο “παγώνει” τα έντονα συναισθήματα. Εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές μπορεί να μας απογοητεύσουν. Ψυχρότητα στην προσωπική μου ζωή χαλά την έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα με το ταίρι μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, αν είσαι Κριός. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, παιδέψτε το λίγο και μην αφήνεστε… αμαχητί στην αγκαλιά του!

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγαπητέ Ταύρε, και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την αρνητική σου διάθεση θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου, γιατί η μέρα κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. Απόφυγε τις υπερβολές και τις βιαστικές κινήσεις. Σκέψου πρώτα και μετά πράξε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, η καλή σου διάθεση θα σου χαρίσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα διώξεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να περιμένεις κάτι ευχάριστο σήμερα να συμβεί στην ζωή σου, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σου.

Καρκίνος

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα αγαπητέ Καρκίνε. Με σωστό προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει ισόποσα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σήμερα που οι συνθήκες ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα, για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στη σχέση σου. Αν σε ταλαιπωρεί η μοναξιά, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Παρθένος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητα αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και μην καθοδηγείσαι από τον εγωισμό σου. Κι αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα τονώνεται η διάθεσή σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και… ποτέ δεν ξέρεις!

Σκορπιός

Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς με καλή διάθεση να λύσεις αρκετά προβλήματα. Μίλησε με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές, πέρασε καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Τοξότης

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητά σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘‘εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μην το κάνεις όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλεις να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Ρέμος: Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 2170 νέα κρούσματα (72 στην ΠΕ Λάρισας)