Ζώδια αύριο 11/06/2021

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την διάθεση των ζωδίων της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Ο πλανήτης των επιθυμιών και της δράσης αφήνει το ζώδιο της πτώσης του και περνάει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα ενισχύοντας την διάθεση για φλερτ, δημιουργία, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα. Είναι γεγονός ότι η αυτοπεποίθησή μας ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθουμε ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι είμαστε στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να αντλήσουμε χαρά και να καλύψουμε τις επιθυμίες μας. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως το ζώδιο του πόθου μας προσπαθώντας να απολαύσουμε το απόλυτο πάθος και τον αισθησιασμό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές καθώς η επιθυμία για απόλυτη προσοχή μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε πρόσωπα γύρω μας. Η παιδικότητα που νιώθουμε εκφράζεται και μέσω των παιδιών και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενασχολήσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα παιδιά μας. Σε δημιουργικό επίπεδο, η τέχνη είναι το μόνο μέσο έκφρασης και μέσα από αυτήν μπορούμε να δείξουμε τον βαθύτερο ψυχισμό μας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στους Διδύμους και βρισκόμαστε στον απόηχο της Ηλιακής Έκλειψης στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε χθες. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε θέματα που αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον, όμως οφείλουμε να ξεφύγουμε από τον έντονο συναισθηματισμό και τις αυταπάτες αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και αντικειμενικοί στις κινήσεις μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος επιλογές.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που την απασχολούν. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες μας εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία, παράλληλα υπάρχουν κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να χαλάσουν την διάθεση μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες, μία συνθήκη που λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά και θετικά σε οικογενειακές υποθέσεις. Βρίσκουμε την κατανόηση που είναι απαραίτητη για να κλείσουμε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται να κλείνουν με αισιόδοξο τρόπο.

Κριός

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία βιαστική κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις αισιοδοξία. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι δίπλα σου, η μέρα σε ευνοεί και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Ταύρος

Όταν έχεις κάτι δικό σου, πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς, το ποθείς περισσότερο. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στην ζωή σου, για να δεις τι έχεις που πρέπει να αρχίσεις να εκτιμάς, αλλά και τι πρέπει να διώξεις από την ζωή σου, που σίγουρα δεν θα σου λείψει όταν το χάσεις. Ανήκεις σε ένα ζώδιο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

Δίδυμοι

Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω, αγαπητέ Δίδυμε, και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την ημέρα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Καρκίνος

Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις και λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες από το καβούκι σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Λέων

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Λέοντα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σε κρατούσαν σε μια στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως από τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις, μπορεί να έχεις χαθείς λίγο με το σύντροφό σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις. Και αν δεν έχεις βρει σύντροφο, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα σε ευνοήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν σε σχέση με το ταίρι σου, να αρχίζουν να λύνονται. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η σημερινή μέρα σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία που μπορεί να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

Σκορπιός

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα δεχτείς και την υποστήριξη δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου και θα κάνεις πολλές καρδιές να λυγίσουν.

Τοξότης

Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο σύντροφό σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σου και άλλαξε το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις την κατάσταση στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε πιο κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις! Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ και ίσως μάλιστα ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.
Υδροχόος

Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, φίλε Υδροχόε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα, που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν άμεση επίλυση. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πανικοβληθείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής. Με σκέψη και υπομονή, μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροMasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της
Επόμενο άρθροRoland Garros: Λύγισε η Μαρία Σάκκαρη μετά από αγώνα θρίλερ