Ζώδια αύριο 14/01/2021

Το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του πρώτου δεκαημέρου. Είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεσή μας γενικότερα θα επηρεαστεί από οικονομικές εξελίξεις, καθώς υπάρχουν εμπόδια ή περιορισμοί στις κινήσεις που μας εγκλωβίζουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, κατήφεια και απαισιοδοξία, αφού εκδηλώνονται άμεσα ζητήματα αυτοεκτίμησης και φόβοι που ρίχνουν το ηθικό μας.

Με δεδομένο ότι η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γίνεται ακριβείας σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Απελευθερωτικά μπορεί να λειτουργήσει το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς μας βοηθά να ανατρέψουμε τα δεδομένα με την γοητεία και την πρωτότυπη δράση μας. Μπορεί να δρομολογήσει ξαφνικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερων των ζωδίων. Ο Ουρανός άλλωστε από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα οδηγήσει σε ανατροπές και ριζικές αλλαγές που αφορούν υποθέσεις του τελευταίου εξαμήνου. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε την ψυχολογία μας και να ξεπεράσουμε πιθανές απογοητεύσεις που μπορεί να έχουν προκύψει από εμπόδια ή δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις φιλικές σχέσεις. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι με απότομες συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις λόγω παρορμητισμού και επιθετικότητας μπορούμε με χαρακτηριστική ευκολία να γίνουμε σκληροί και απολυταρχικοί με πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές και σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν στο πεδίο δράσης που κινούμαστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε κινήσεις και μετακινήσεις, καθώς η νευρικότητα μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα. Είναι γεγονός ότι η ψυχραιμία και η ωριμότητά μας θα αξιολογηθούν αφού καλούμαστε να κατευνάσουμε τον εκνευρισμό και την αμετροέπεια.

Αργότερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή βοηθά να ενεργοποιηθούμε και να εκφράσουμε με αμεσότητα πρωτοπόρες σκέψεις και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα, και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι τα φλερτ δε θα λείψουν, αρκεί να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δε θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογήσεις τον έρωτα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα σε απασχολήσει και θα πάρεις εφόδια για την αντιμετώπιση επερχόμενων ζητημάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή συμπεριφορά του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δε σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε τα αισθηματικά σου έχουν τις προοπτικές να κυλήσουν καλά, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Μπορείς να διασκεδάσεις και… όπου σε βγάλει!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, τη σημερινή Πέμπτη θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις, αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, η δυναμικότητα σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στην σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι σε ωφελεί να βγάλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μη διστάσεις να το κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις την μοναξιά μόνιμη παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δε θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ την… σημερινή μέρα και βγες έξω για να ηρεμήσεις… Δε θα το μετανιώσεις!

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς, γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε και οι δύο πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι!

Ιχθείς

Αυτή η Πέμπτη, φίλε Ιχθύ, είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου «ανεβάσει» τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα – ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό και φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Πηγή: myastro.gr