Ζώδια αύριο 15/09/2021

Η μέρα στιγματίζεται από την μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό που θα επηρεάσει καταλυτικά την ζωή των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Ο Άρης στο ζώδιο της αδυναμίας του δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με ευθύ και αποφασιστικό τρόπο καθώς μας προκαλεί ανασφάλειες και αμφιβολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ένταση που μπορεί να προκύψει στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων θα επηρεάσει καθοριστικά σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν είναι εύκολο να χειριστούμε τους φόβους μας. Οι λανθάνουσες συμπεριφορές και η ανταγωνιστική διάθεση που είναι πιθανό να εκδηλωθούν θα επηρεάσουν έντονα σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να ξεφύγουμε από εμμονές και από την ανάγκη να επιβάλουμε τα θέλω μας κινούμενοι στη σκιά. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και κόντρες καθώς και την ανάμειξη τρίτων προσώπων στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Μία ανάμειξη που δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς αργά ή γρήγορα οι πραγματικές μας προθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την τέχνη, την διακόσμηση, ότι ομορφαίνει τον χώρο μας αφού μέσα από αυτές τις δραστηριότητες μπορούμε να ισορροπήσουμε. Παράλληλα, η από κοινού δράσεις με συνεργάτες και σύντροφο θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για τις σχέσεις μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε συναισθήματα και ευαισθησίες με ευκολία καθώς μας ωθεί να αποστασιοποιηθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις. Η επαγγελματική ζωή, η καριέρα, η ανάγκη για καταξίωση παίζουν κυρίαρχο ρόλο και μας καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της ημέρας με σκοπό την εξέλιξή μας στον τομέα που ασχολούμαστε και καταβάλλουμε προσπάθειες.

Βέβαια θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να μην δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι μας και να προκληθεί ένταση και ψυχρότητα μεταξύ μας. Προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κατήφεια και τις ανασφάλειες που μπορεί να μας δημιουργεί η επαγγελματική μας πορεία. Μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές έντονης κοινωνικότητας και επικοινωνίας με πρόσωπα που έχουν την διάθεση να μας στηρίξουν σε επαγγελματικές επιλογές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μετά το μεσημέρι βοηθά σε σημαντικό βαθμό σε οικονομικές συζητήσεις και επιδιώξεις. Ξαφνικοί διάλογοι μπορεί να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε τον θαυμασμό και την αποδοχή στον επαγγελματικό χώρο λόγω των επιλογών και των αποφάσεων που μπορούμε να πάρουμε χωρίς φόβο.

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, η επιτυχία θα είναι όλη δική σου!! Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, που αν τις χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πες αυτά που θες στο σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Εσείς οι Κριοί που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, μην παρασύρεστε από εφήμερα φλερτ αλλά διεκδικείστε το άτομο που επιθυμείτε. Μπορεί ο δρόμος να είναι δύσκολος, αλλά στο τέλος δε θα το μετανιώσετε.

Ταύρος
Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή μέρα θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δυο και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια.

Καρκίνος
Σήμερα θα έχεις μια αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, αγαπητέ Καρκίνε, οπού θα σε τροφοδοτεί, ώστε να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι επιβεβαιώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση αυτό τη τετάρτη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αφού και ο σύντροφός σου θα αντιληφθεί τις προθέσεις σου και θα φερθεί ανάλογα. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ξεκουνήσου από την άνεση του καναπέ σου και βγες έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

Λέων
Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Λέων, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική.

Παρθένος
Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν. Η σημερινή μέρα προσφέρεται γι’ αυτό, αφού και αισιόδοξη διάθεση θα έχεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου άλλωστε, θα είναι στα ύψη τους. Με ο,τι και αν ασχοληθείς σήμερα, θα τα καταφέρεις περίφημα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος-η, η σημερινή μέρα θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να αλλάξεις τακτική απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις και να τις διευθετήσεις. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους. Οι φίλοι θα σου συμπαρασταθούν και θα σε στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για τις μοναχικές ψυχές, ο δρόμος σήμερα είναι ανοιχτός για να κυνηγήσετε την ερωτική σας ευτυχία και να την κατακτήσετε.

Σκορπιός
Σήμερα φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Εάν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά αυτές τις μέρες.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αν βάλεις τα δυνατά σου, όλα θα πάνε καλά, μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί και μην χάνεις άδικα τον χρόνο σου, προσπαθώντας να καταλάβεις αν είναι σωστή ή όχι. Στην βράση κολλάει το σίδερο, όπως λέει και η παροιμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, φίλε Τοξότη. Καλό είναι να μην μεταφέρεις στο σπίτι τον εκνευρισμό που σου προκαλούν άλλες καταστάσεις, αλλά να αφήνεις τα προβλήματα έξω από αυτό. Κι αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου, αποκάλυψε την γοητεία σου, που είναι στα ύψη και ο έρωτας δεν θα αργήσει να χτυπήσει τη πόρτα της καρδιάς σου.

Αιγόκερως
Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Υδροχόος

Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα, ενώ εσύ παραμένεις σε μια στασιμότητα, αγαπητέ Υδροχόε. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα την σημερινή ημέρα θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση, φίλε Υδροχόε. Μην αποδεχτείς μία πρόταση από άτομο του παρελθόντος, όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Όσο για σένα που έχεις σύντροφό σου την μοναξιά, μην απελπίζεσαι και μην λυπάσαι, γιατί πάλι κοντά σου θα ξαναρθεί, όπως λέει και το τραγούδι. Το νου σου λοιπόν για να τον υποδεχτείς!

Ιχθείς
Σήμερα μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα των rapid test στη Λάρισα για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθρο14/09/21 – Η Ματούλα Ζαμάνη στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4