Ζώδια αύριο 16/04/2021

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω παρασύρει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και ενδέχεται να επηρεάσουν την συμπεριφορά και τις κινήσεις μας. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η διάθεση να επιβάλλουμε τα θέλω μας πάση θυσία θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε σημαντικές υποθέσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσει η καχυποψία.

Η μέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε ποιες είναι οι κινήσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσουμε και ποιες είναι αυτές που πρέπει να αποφύγουμε. Παράλληλα, θα εντοπίσουμε ζητήματα μειονεξίας και απωθημένα που ακόμα μας ταλαιπωρούν και μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις σε σπουδαίες σχέσεις της ζωής μας. Αναγεννησιακές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία με κάθε τρόπο. Είναι απαραίτητο για εμάς να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μας χαρίζουν χαρά και ανεμελιά. Θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία συζητήσεων που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Άλλωστε ο κοινωνικός σχολιασμός ευνοείται σήμερα και μπορεί να μας παρασύρει σε σχόλια και αποκαλύψεις που πρέπει να προσέξουμε.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθώντας μας να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα έχουν μακροβιότητα και θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Βέβαια η επιτυχία τους κρίνεται από την προσωπική προσπάθεια και την υπευθυνότητα που θα δείξουμε, καθώς είναι απαραίτητα συστατικά.

Στα αισθηματικά, έχουμε την ευκολία να εκλογικεύσουμε τα συναισθήματα και να αποφύγουμε σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάζουν την σχέση μας. Είναι σημαντικό όμως να θυμόμαστε ότι η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν βοηθά να αφουγκραστούμε το ταίρι μας, για αυτό θα πρέπει να ισορροπήσουμε ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα σε προσωπικό επίπεδο.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Σε όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με την μοναξιά σου, σήμερα η γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό θα έλξει το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως και υπάρχει το ταίρι που ψάχνεις;

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Παρασκευή φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις και αυτά που θέλεις να τελειώνεις, θα βλέπεις να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, η σημερινή Παρασκευή θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ότι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθηση σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων και μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Εσύ που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους. Μέσα στο μυαλό σου περιδιαβαίνουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν πια, μπορείς αυτήν περίοδο να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρει και το ταίρι σου σε ανομολόγητες καταστάσεις που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Εάν είσαι μόνος σου, φίλε Αιγόκερε, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ότι δεν αξίζει!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε τον έναν στον άλλον πιο κοντά. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό Ιουστινιανού
Επόμενο άρθρο«Εμβολιάζομαι γιατί νοιάζομαι» – Καμπάνια προώθησης του εμβολιασμού από τον Δήμο Λαρισαίων