Ζώδια αύριο 17/04/2021

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί θετικά για τις προσωπικές τους επιδιώξεις. Η ανάγκη και η επιθυμία να δράσουμε σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα το μέλλον μας ωθεί σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία, η φαντασία και η αποφασιστικότητα, καθώς θα μας φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα και δίνουν τον ρυθμό σε αποφάσεις καριέρας που πρέπει να πάρουμε.

Παράλληλα, ο Ερμής από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία λειτουργεί βοηθητικά σήμερα, καθώς ενισχύει επικοινωνιακά τις όποιες αποφάσεις ή επιλογές μας ενδιαφέρουν. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε γρήγορα πρωτοβουλίες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε συνεργασίες ή σε προσωπικές σχέσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή. Ο αυθορμητισμός συναντά την αισιοδοξία και τον δυναμισμό δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο πολύπλευρα στην ζωή μας. Είναι σημαντικό να προωθήσουμε αλλαγές ή να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει την σκέψη και εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς θα οδηγηθούμε σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Άρη, το τρίγωνο της με τον Δία και το εξάγωνο της με τον Ερμή ενισχύει την διάθεση για επικοινωνία και δραστηριοποίηση σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον και σε πιθανές επαγγελματικές επιδιώξεις που μπορεί να έχουμε. Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά στα αισθηματικά μας, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε με αυθορμητισμό, θετική διάθεση και αποφασιστικότητα επιθυμίες που μπορεί να έχουμε στο ταίρι μας.

Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή και τη διάθεσή μας στο κοντινό και οικείο περιβάλλον μας. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά κυριαρχεί και δίνει το τέμπο στο οικογενειακό περιβάλλον.

Κριός

Φίλε Κριέ, οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη, και θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να εξηγήσεις στον σύντροφό σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι και που θα μπλοκάρουν τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει, αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες ανάμεσά τους να βρεις και αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν η μέρα. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν τον σύντροφό σου στα άκρα. Σταμάτα πια να ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά, για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η συμπεριφορά σου σήμερα προβληματίζει ιδιαίτερα το ταίρι σου και ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας, λόγω των ανάμεικτων συναισθημάτων που έχεις απέναντι του. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεσαι, μήπως πρέπει να αλλάξεις άμεσα τις τακτικές σου και να γίνεις λίγο πιο γλυκός απέναντι στα άτομα που γνωρίζεις;

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν ώστε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε ρομαντικές εκδηλώσεις είναι ευχάριστα αποδεκτές από τον σύντροφό σου και τις χρειάζεται. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα θα έχεις μια ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με άτομο που θα γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, πρέπει να ασχοληθείς λίγο με την εμφάνισή σου και να γίνεις πιο ελκυστικός.

Υδροχόος

Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να βρείτε αυτόν ή αυτήν που θέλετε ως ταίρι σας.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα προκύπτουν λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις… Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που νοιώθετε και οι δύο στα επαγγελματικά, σας έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποιος ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor: Αυτοί οι παίκτες φορούν τα χρυσά περιβραχιόνια
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 3067 νέα κρούσματα – 91 θάνατοι