Ζώδια αύριο 17/07/2021

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το βράδυ στο Ζυγό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι το μεσημέρι βοηθούν να περάσουμε με αρμονία και καλή διάθεση πιθανά εμπόδια που μπορεί να έχουν προκύψει σε επίπεδο συνεργασιών ή στην προσωπική μας ζωή. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να διευρύνουμε τον περίγυρό μας και να κοινωνικοποιηθούμε πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν χαρά και γαλήνη.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά το μεσημέρι καθώς τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε σημαντικές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν την οικογένεια, την επαγγελματική ζωή, τα προσωπικά μας. Οι ανασφάλειές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς επιδιώκουμε λόγω αυτών να ελέγξουμε πρόσωπα και καταστάσεις σε όλα τα πεδία της ζωής μας. Αυτό θα ενοχλήσει και μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, μία θέση που δεν της ταιριάζει πολύ καθώς ενισχύει τις αμφιβολίες, την καχυποψία, τους φόβους που μπορεί να κρύβομαι καλά μέσα μας. Η μοναχικότητα κάνει την εμφάνισή της και οδηγεί σε σκέψεις περίεργες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία μας. Οφείλουμε να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας και να μην επιτρέψουμε στις αρνητικές σκέψεις να ρίξουν την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς επικεντρωνόμαστε σε συμφωνίες και συναλλαγές που αφορούν τρίτους.

Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα επικερδείς για εμάς αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά καθώς μας βοηθά να ξεπεράσουμε πιθανούς φόβους και προκαταλήψεις που μπορεί να μας οδηγούν στην εσωστρέφεια. Ζητήματα από το παρελθόντος φαίνεται να επανέρχονται στο προσκήνιο, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στο περιθώριο.

Κριός

Φίλε Κριέ, η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το καθημερινό βράδυ. Πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, ψάξε να βρεις την αιτία για το τι γίνεται αυτή την περίοδο και μόλις ηρεμήσεις και χαλαρώσεις, θα δεις ότι όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητα τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ταύρε, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου αυτό το Σάββατο θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η επιμονή σου σήμερα δεν σου κάνει καλό και μάλλον σε απομακρύνει από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολό τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, που θα σε οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ρομαντικό βράδυ στη σχέση σου. Μια μικρή έκπληξη θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι αυτό πολύ γρήγορα θα αλλάξει, μιας και θα έχεις αρκετές κατακτήσεις που δεν θα ξέρεις ποιον ή ποια από όλους να διαλέξεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε κρατούν πίσω. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Λέοντα, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μαζί του, γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες που θα διαταράξουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, να περιμένεις μια γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η συμπεριφορά σου σήμερα προβληματίζει ιδιαίτερα το ταίρι σου και ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας, λόγω των ανάμεικτων συναισθημάτων που έχεις απέναντι του. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεσαι, μήπως πρέπει να αλλάξεις άμεσα τις τακτικές σου και να γίνεις λίγο πιο γλυκός απέναντι στα άτομα που γνωρίζεις;

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα, αλλά για να την κάνεις ακόμη καλύτερη, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν σου και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις άλλες εμπειρίες.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε ρομαντικές εκδηλώσεις, είναι ευχάριστα αποδεκτές από τον σύντροφό σου και τις χρειάζεται. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα θα έχεις μια ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με άτομο που θα γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, έτσι ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι, αλλά βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!!!

Αιγόκερως

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στην ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και θα ανακαλύψεις πως μερικά πράγματα δεν σου τα λέει ξεκάθαρα. Προσπάθησε να μην φορτιστείς και με όμορφο τρόπο δώσε του να καταλάβει τι ζητάς και τι έχεις ανάγκη από εκείνον. Κι αν ακόμη περιμένεις το άλλο σου μισό να κάνει την εμφάνιση του, κάποια φλερτ μπορεί να υπόσχονται περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου δώσουν. Έχε το νου σου!!!!!!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις τον έρωτα σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτό το Σάββατο προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να αφήσεις όλα σου τα προβλήματα έξω από αυτήν και να αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου, που είναι έτοιμος να σε καλοδεχτεί. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην διστάσεις να αποδεχτείς τις προτάσεις για εξόδους από άτομα που βρίσκεστε στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον. Τουλάχιστον θα έχετε πολλά θέματα προς συζήτηση και θα περάσεις όμορφα το βράδυ σου.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή στην ΚΥΑ για εστίαση: Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες στα υπαίθρια κέντρα διασκέδασης
Επόμενο άρθροΔ. Λαρισαίων: Παραδίδονται στην κυκλοφορία οι οδοί Γούναρη και Κιλκίς