Ζώδια αύριο 19/05/2021

Η Σελήνη παραμένει όλη την ημέρα στον Λέοντα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική μας ζωή, καθώς είναι σημαντικό να περάσουμε όμορφα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Το ταίρι μας έχει περίοπτη θέση, καθώς μας γεμίζει με πρωτόγνωρα συναισθήματα και την ανάγκη για περιπέτεια. Η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή.

Όμως δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακούμε σε περίεργες καταστάσεις λόγω της ανάγκης μας για προβολή και προσοχή. Θέλουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στα αισθηματικά μας όσο σε όποιο περιβάλλον κινούμαστε. Καλό είναι την ανάγκη έκφρασης να την εκτονώσουμε μέσα από την δημιουργία που μπορεί να μας προσφέρει στιγμές ικανοποίησης. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα βλάψουν και θα προκαλέσουν εντάσεις αχρείαστες και επιβλαβείς για τις σχέσεις μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με την Σελήνη στον Λέοντα μέσα στην ημέρα δημιουργεί μία μόνιμη πάλη μεταξύ συνειδητού και υποσυνειδήτου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και εκνευρισμό που μπορεί να έχουν βαθύτερη αιτία καθώς ψυχολογικά δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία. Η απόλυτη ανάγκη για ασφάλεια δεν μας επιτρέπει να είμαστε διαλλακτικοί. Παράλληλα, θέλουμε να στρέψουμε τα βλέμματα πάνω μας σαν κακομαθημένο παιδί. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο ή μικροπροβλήματα με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Η μέρα δεν είναι για σημαντικές αποφάσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην εμπλακούμε συζητήσεις που είναι καθοριστικές για εμάς.

Άλλωστε προς το τέλος της ημέρας η ενέργεια αλλάζει, καθώς ακριβώς τα μεσάνυχτα η σελήνη περνάει στην παρθένο. Σκέψεις για την καθημερινότητα και την εργασία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, η επιτυχία θα είναι όλη δική σου!! Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, που αν τις χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πες αυτά που θες στο σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Εσείς οι Κριοί που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, μην παρασύρεστε από εφήμερα φλερτ αλλά διεκδικείστε το άτομο που επιθυμείτε. Μπορεί ο δρόμος να είναι δύσκολος, αλλά στο τέλος δε θα το μετανιώσετε.

Ταύρος

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή μέρα θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δυο και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις μια αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, αγαπητέ Καρκίνε, οπού θα σε τροφοδοτεί, ώστε να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι επιβεβαιώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση αυτό τη τετάρτη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αφού και ο σύντροφός σου θα αντιληφθεί τις προθέσεις σου και θα φερθεί ανάλογα. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ξεκουνήσου από την άνεση του καναπέ σου και βγες έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

Λέων

Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Λέων, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική.

Παρθένος

Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν. Η σημερινή μέρα προσφέρεται γι’ αυτό, αφού και αισιόδοξη διάθεση θα έχεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου άλλωστε, θα είναι στα ύψη τους. Με ο,τι και αν ασχοληθείς σήμερα, θα τα καταφέρεις περίφημα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος-η, η σημερινή μέρα θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να αλλάξεις τακτική απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις και να τις διευθετήσεις. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους. Οι φίλοι θα σου συμπαρασταθούν και θα σε στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για τις μοναχικές ψυχές, ο δρόμος σήμερα είναι ανοιχτός για να κυνηγήσετε την ερωτική σας ευτυχία και να την κατακτήσετε.

Σκορπιός

Σήμερα φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Εάν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αν βάλεις τα δυνατά σου, όλα θα πάνε καλά, μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί και μην χάνεις άδικα τον χρόνο σου, προσπαθώντας να καταλάβεις αν είναι σωστή ή όχι. Στην βράση κολλάει το σίδερο, όπως λέει και η παροιμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, φίλε Τοξότη. Καλό είναι να μην μεταφέρεις στο σπίτι τον εκνευρισμό που σου προκαλούν άλλες καταστάσεις, αλλά να αφήνεις τα προβλήματα έξω από αυτό. Κι αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου, αποκάλυψε την γοητεία σου, που είναι στα ύψη και ο έρωτας δεν θα αργήσει να χτυπήσει τη πόρτα της καρδιάς σου.

Αιγόκερως

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα, ενώ εσύ παραμένεις σε μια στασιμότητα, αγαπητέ Υδροχόε. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα την σημερινή ημέρα θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση, φίλε Υδροχόε. Μην αποδεχτείς μία πρόταση από άτομο του παρελθόντος, όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Όσο για σένα που έχεις σύντροφό σου την μοναξιά, μην απελπίζεσαι και μην λυπάσαι, γιατί πάλι κοντά σου θα ξαναρθεί, όπως λέει και το τραγούδι. Το νου σου λοιπόν για να τον υποδεχτείς!

Ιχθείς

Σήμερα μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη
Επόμενο άρθροH εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision 2021 αποκαλύπτει: “Έδειρα δυο Ελληνίδες”