Ζώδια αύριο 22/01/2021

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και απασχολούν έντονα, καθώς η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη.

Είναι απαραίτητο να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν τον προϋπολογισμό μας καθώς αυτό μπορεί να μας καθησυχάσει σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά συμφωνίες και συναλλαγές αφού με ευκολία μπορούμε να δείξουμε αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει τους γύρω μας. Είναι προτιμότερο να ακολουθήσουμε μία τακτική χαμηλών τόνων όπου η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα αισθηματικά, είναι απαραίτητο να νιώσουμε ότι το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας μπορεί να εξασφαλίσει την ηρεμία και την σταθερότητα που χρειαζόμαστε. Οφείλουμε βέβαια να ξεφύγουμε από υπερβολικές συμπεριφορές θεωρώντας ότι αυτές θα μας αποδώσουν περισσότερα “κέρδη” σε αυτό το επίπεδο. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον που θα απογειώσει την προσωπική μας ζωή.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα με αισιοδοξία, θετική σκέψη και διάθεση. Οι πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδανικές ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω της προσωπικής εξέλιξης που πιθανά να έχουμε. Οι συνθήκες είναι ιδανικές ώστε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα μας.

Αργότερα, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για δημιουργία και ενισχύει την διαίσθηση μας. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και μπορεί να μας οδηγήσουν στην επίλυση ζητημάτων που θα βοηθήσουν στο να νιώσουμε ασφαλείς σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να κλείσουμε οικονομικές καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν επανέλθει και απαιτούν άμεση λύση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Υδροχόο αυξάνει τον εκνευρισμό και την διάθεση να αντιδράσουμε με εριστικό τρόπο σε ότι θεωρούμε ότι δεν μας ικανοποιεί. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα, κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή στην προσωπική μας ζωή καθώς υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν παρεξηγήσεις λόγω των αντιδράσεων μας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε άδικος ο κόπος σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μη δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν δε νιώθεις καλά. Άλλαξε κάποιες συνήθειες που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα η Παρασκευή για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Έκφρασέ του αυτά που αισθάνεσαι και δε θα χάσεις.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου… αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σήμερα οι συνθήκες γύρω σου είναι ιδανικές για να βρεις το άλλο σου μισό!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δε θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή αυτήν τη Παρασκευή και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Παρασκευή θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις ζωτικής σημασίας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να τη διώξεις οριστικά από τη ζωή σου. Μη διστάζεις.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν τη Παρασκευή. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δε θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ερωτικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το αποψινό βράδυ σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά γίνεται.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου που σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δε σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά σιγά, θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!!!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή σου και δε θα βγεις χαμένος. Στο χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις εσύ ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και αποδέξου την πρόσκληση ενός παλιού σου έρωτα για επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρεις!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ η σημερινή Παρασκευή σε ευνοεί και είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ και κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr