Ζώδια αύριο 22/07/2021

Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του έχουμε την δυνατότητα να αντιληφθούμε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που κρύβουμε μέσα μας. Μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μου ζωή.

Βέβαια ο υποκειμενισμός και εγωκεντρισμός καραδοκούν και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς. Οφείλουμε να ακούμε τους γύρω μας και να αξιοποιήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Παράλληλα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε μία θέση που δεν τους ταιριάζει καθώς δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες της σχέσης μας. Η γκρίνια και το άγχος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορούν να τραυματίσουν την προσωπική μου ζωή. Οφείλουμε να καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω της έντασης που μπορεί να μας καταβάλει.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες οδηγεί σε υπερβολές και συμπεριφορές που μπορεί να ξεφύγουν. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς με ευκολία μπορεί να αυξηθούν οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις σε υπερβολικό βαθμό κάτι που θα δημιουργήσει περαιτέρω υπερένταση και νευρικότητα.

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας στην επαγγελματική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας και να προχωρήσουμε με δυναμικά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν βοηθά να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα μας και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα και εμπόδια.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα χαρίζει αισιοδοξία και εναρμονίζει τη λογική με τη διάθεση να αναπτυχθούμε. Τα σχέδια μας μπορούν να γίνουν πράξη αρκεί να υπάρχει ωριμότητα και ψυχραιμία σε κάθε κίνησή μας. Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί που καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε.

Κριός

Καλά θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, δεν προβλέπονται φοβερές αλλαγές και θα επικρατήσει ηρεμία και… ρουτίνα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο που έχεις με τον σύντροφό σου, για να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε να σας πλησιάσει ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή Πέμπτη για σένα και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η μέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις η σημερινή όψη μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, και αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε και την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και εκείνος με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, συνέχισε στους ρυθμούς που ήδη εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Αν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί, να έρθει πιο κοντά σου.

Παρθένος

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν την μέρα, αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Πέμπτη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες, θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Σήμερα θα πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον μαζί με τον σύντροφό σου. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις ανακαλύψει, απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις και δείξε λίγη υπομονή, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς την διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου, αλλά φρόντισε να προσαρμοστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από εκείνον, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πέμπτη, θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

Αιγόκερως

Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Σήμερα τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, φίλε Αιγόκερε, και να απολαύσεις το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σου, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Υδροχόος

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου για να μην βρεθείς μόνος σου απόψε. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Ιχθείς

Η σημερινή Πέμπτη σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Η σημερινή όψη σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις συμπεριφορές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να βελτιώσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροH Dua Lipa κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο – Θα έχει τους καλύτερους συμπρωταγωνιστές
Επόμενο άρθροΠάνος Κιάμος – «Posidonio»: Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα των εμφανίσεών του (φώτο)