Ζώδια αύριο 22/09/2021

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό αργά το βράδυ σηματοδοτεί την Φθινοπωρινή Ισημερία και μας θυμίζει ότι η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια χρονική διάρκεια. Από εδώ και στο εξής η μέρα θα χάνει λεπτά οδεύοντας προς το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, άρα περνάμε σε μία περίοδο αυξημένης εσωτερικής αναζήτησης.

Το πρώτο ζώδιο του “εμείς”, το ζώδιο του Ζυγού υποδέχεται τον Ήλιο με μόνο του μέλημα να στρέψει το ενδιαφέρον μας στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων που είναι τόσο σημαντικό. Είναι γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε πτώση στο συγκεκριμένο ζώδιο καθώς μας γεννά την ανάγκη να εναρμονιστούμε με το περιβάλλον μας με κάθε κόστος, πιθανότατα υποχωρώντας στα δικά μας θέλω. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν έχουν βάση την μοναχικότητα, ένα στοιχείο που αποφεύγει το επικοινωνιακό αέρινο ζώδιο του Ζυγού “όπως ο διάβολος το λιβάνι”.

Η κοινωνικότητα αυξάνεται αφού αφήνουμε πίσω μας τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να μας έχουν κουράσει. Είναι ώρα για φλερτ, για συζητήσεις, για συντροφικότητα, για συνεργασίες. Καθοριστικής σημασίας θα είναι ο τρόπος που διεκδικούμε την κάλυψη των προσωπικών μας αναγκών, αυτός θα καθορίσει την πορεία προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) θα έχουν την “τιμητική” τους με τον Ήλιο να τους ενεργοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, η μέρα σηματοδοτείται από το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ένα τετράγωνο παρατεταμένο καθώς ο Ερμής έχει μειώσει ταχύτητα. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 26 και 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε στάση και στις 28 Οκτωβρίου αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Ζυγό. Είναι ένα τετράγωνο που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές λογομαχίες λόγω της καυστικής διάθεσης που μπορεί να επιδείξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Σημαντικό είναι λοιπόν να μην προχωρήσουμε συζητήσεις ή συμφωνίες βάσει των προσωπικών μας απωθημένων καθώς το πιθανότερο είναι να τις οδηγήσουμε στην απόλυτη αποτυχία. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη προσπαθώντας να αντιληφθούμε σε βαθύτερο επίπεδο τις ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών μας αποφεύγοντας να γίνουμε δηκτικοί πληγώνοντας σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας.

Η Σελήνη από τον Κριό όλη την ημέρα δεν είναι βοηθητική καθώς μας ωθεί σε παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να μας εκθέσουν. Ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός είναι χαρακτηριστικά που θα εκδηλώσουμε με ευκολία αν δεν καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την ορμή μας στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αποδοτική θα είναι η Σελήνη στον Κριό όταν αποφασίσουμε να δραστηριοποιηθούμε επί της ουσίας σε τομείς της ζωής μας που μας εξελίσσουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά και ουσιαστικά για την προσωπική μας πορεία.

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Σήμερα θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δε θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε στο σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δε σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που το τελευταίο διάστημα τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η μέρα θα σου χαρίσει την τόλμη για να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιό σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα βελτιώσει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Από σήμερα και στο εξής θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, αυτή την περίοδο η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην πεις πράγματα στο σύντροφό σου, που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από όσο ήδη είναι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτήν την Τετάρτη έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει τη διάθεση σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία…

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτήν την Τετάρτη στην αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, εύνοια σε περιμένει αυτήν την Τετάρτη στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου για να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δε σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Τετάρτη είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΜελίνα Μακρή: Το λάθος, ο γάμος, η αποξένωση, το μπούλινγκ στην εφηβεία και ο χαμός του πεθερού της
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 3040 νέα κρούσματα (139 στην ΠΕ Λάρισας)