Ζώδια αύριο 23/09/2021

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και προκαλεί ανατροπές σε οικονομικές συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις σε προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σε γενικότερο επίπεδο, η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση και έλεγχο στην ύλη και το συναίσθημα μπορεί να ανατραπεί από τα πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε με κεραυνοβόλο τρόπο. Προσπαθώντας να επιβάλουμε με κυριαρχικό τρόπο τις επιθυμίες μας σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο μπορεί να υπερβάλλουμε σε απαιτήσεις προκαλώντας εκνευρισμό σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Αυτός ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς θα διαπιστώσουμε ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει την ελευθερία του σε όλα τα επίπεδα για να ικανοποιήσει εμάς. Οφείλουμε να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα συναισθήματα και αμφιβολίες που δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε ότι βιώνουμε ή να απολαύσουμε νέες καταστάσεις στη ζωή μας. Επιπλέον θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι νέα πρόσωπα είναι πιθανό να εμφανιστούν από το πουθενά αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Η αστάθεια όμως χαρακτηρίζει αυτές τις νέες γνωριμίες για αυτό είναι προτιμότερο να μην επενδύσουμε συναισθηματικά ευθύς εξαρχής σε κάτι αβέβαιο.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι μετά το μεσημέρι δημιουργώντας την ανάγκη για πρωτοβουλίες και κλείσιμο υποθέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με δυναμικό τρόπο.

Τα ξημερώματα οι συγκρουσιακές όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πρωινό αρκετά έντονο που θα επηρεάσει την επικοινωνία με το ταίρι μας, τους συνεργάτες μας, τους ανώτερους μας. Η καχυποψία εντείνεται δραματικά, κάτι αυτό δεν θα γίνει ανεκτό από τους άλλους, για αυτό είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από υπερβολικές ανασφάλειες και φόβους που οδηγούν σε στρεβλά συναισθήματα και σκέψεις. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δια στον Υδροχόο που θα δώσει ανάσες, αισιοδοξία, διάθεση να επικεντρωθούμε στην προσωπική μας διεύρυνση και την επίτευξη των στόχων μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σε μία θέση που της ταιριάζει πολύ καθώς βρίσκεται σε έξαρση στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αρχίζει μία περίοδος δυόμισι περίπου ημερών όπου οι απολαύσεις και το πάθος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτά βιώνουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο έχουμε ανάγκη. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες θα μας απασχολήσουν, όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν την ψυχολογία μας προκαλώντας έλλειμμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η μέρα είναι καλή για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στο σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Κριοί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι επικίνδυνα πολλές!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δε θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η μέρα για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με το σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με το σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές, που ολοένα και σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα τις μελλοντικές κινήσεις σου, για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να εμφανιστεί.

Ζυγός

Αυτή η Πέμπτη, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί μετά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα μπορείς να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφός σου, αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στο σύντροφό σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη. Έτσι, η επιτυχία θα είναι δική σου. Η ημέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι πού είναι τα όρια, τόσο τα δικά σου όσο και τα δικά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή Πέμπτη θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο και με την εύνοια των πλανητών δε θα μείνεις άπραγος, γιατί θα έχεις απίστευτα θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι ιδανική για να οργανώσεις τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μη συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε μεγάλη σημασία! Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις με πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα αν πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ ευνοϊκή θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να τα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητα σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησε του να σου ικανοποιήσει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου με τις καλές επιρροές που θα δεχτείτε, να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της… βαρεμάρας σας!

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΆννα Βίσση και Μόνικα Μπελούτσι χεράκι – χεράκι στο Ηρώδειο
Επόμενο άρθροΗ Stefania επιστρέφει στην Eurovision!