Ζώδια αύριο 25/02/2021

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Είναι δεδομένο ότι συναισθηματικά γινόμαστε περισσότερο δοτικοί και εκδηλωτικοί απέναντι στα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, επιδιώκουμε να απομονωθούμε με το ταίρι μας, μακριά από το ευρύτερο περιβάλλον, βιώνοντας στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε συναισθηματικά και να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε γρήγορες επιλογές και συμπεράσματα, καθώς οι αυταπάτες καραδοκούν. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανό να υπάρξουν, όμως καλό είναι να πάρουμε χρόνο ώστε να αντιληφθούμε τι πραγματικά μας ικανοποιεί.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να κινηθούμε με γνώμονα την προσωπική μας εξέλιξη και την διάθεση για αναγνώριση που θα αποδώσει σημαντικούς οικονομικούς καρπούς.

Σημαντικό είναι ότι σήμερα ο Ήλιος από τους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον ώστε να λύσουμε υποθέσεις του παρελθόντος με πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο. Συναισθηματισμός, ρεαλισμός και διορατικότητα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που εκκρεμούν και μας φορτίζουν ψυχολογικά. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και μπορούν να λυθούν με εξαιρετικό τρόπο.

Κάποια προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της ημέρας όσον αφορά την διαχείριση των συναισθημάτων μας, επειδή η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει αντιθέσεις με τον Κρόνο, τον Ερμή και τον Δία στον Υδροχόο που μπορούν να αναστατώσουν προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία απομακρύνεται από εμάς και αυτό να μας βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών. Καλό είναι να αποφύγουμε έντονες αντιδράσεις και ψυχρότητα, καθώς το απόγευμα η διάθεση βελτιώνεται. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ότι μας προβληματίζει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, καθώς αυτό εισπράττουμε από τους γύρω μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η σημερινή Πέμπτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η μέρα σε κάνει ερωτικό και έτοιμο για να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα..

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με το σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πως θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μη χάνεις το θάρρος σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε η σημερινή Πέμπτη φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλησε τους και ζήτησε ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή φίλε Ζυγέ αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση αυτήν τη μέρα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου και θα σου φέρει τα πάνω κάτω.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πέμπτη ειναι αρκετά κρίσιμη για εσένα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μη μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η μέρα ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη η Πέμπτη θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούραση σου και γέμισε τις μπαταρίες σου για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και ανταπόδωσε του το με κινήσεις που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει την ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις βόλτα… όλο και κάποιον ή κάποια θα δουν τα ματάκια σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Υδροχόος μπορούν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα αν σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Αλλά και για όσους είστε μόνοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, το άγχος θα σε συντροφεύει και τη Πέμπτη, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα μπορεί να το καταφέρεις αργότερα οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα είναι έντονη για αυτά τα ζώδια
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 1913 νέα κρούσματα – 28 θάνατοι