Ζώδια αύριο 25/03/2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διάθεσή μας βρίσκεται στα ύψη, καθώς διεκδικούμε την προσοχή των γύρω μας με την γενναιοδωρία και την ευθυμία που μας διακατέχουν. Ζητήματα προσωπικών σχέσεων και παιδιών έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να ισορροπήσουμε στα αισθηματικά μας και σε σχέση με παιδιά και την διάθεσή τους. Άλλωστε η παιδικότητα είναι εμφανής και στη δική μας διάθεση και αυτό μας βοηθά να δημιουργήσουμε ανάλογο περιβάλλον σε όλες τις σχέσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκδηλώσουμε ανοιχτόκαρδα τα συναισθήματά μας στο ταίρι μας. Γεγονός είναι ότι γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε από τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και το δείχνουμε με κάθε τρόπο. Τα παιδιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς μέσα από αυτά βρίσκουμε ένα κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας που νοσταλγούμε έντονα. Ζητήματα δημιουργίας και τέχνης έρχονται στο προσκήνιο, καθώς απολαμβάνουμε να ασχολούμαστε με ότι εξελίσσει τα ταλέντα μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο δημιουργεί συνθήκες ακραίας αισιοδοξίας μέσα στην ημέρα. Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε μοναδικά δημιουργώντας την ανάλογη ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή. Το ταίρι μας έχει κυρίαρχο ρόλο και αυτό μας δίνει ώθηση ώστε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην σχέση μας. Η επικοινωνία θα είναι καταλυτική καθώς δεν αποκλείεται να πλησιάσουμε νέα πρόσωπα που θα μας εντυπωσιάσουν με την προσωπικότητά τους. Πιθανό είναι επίσης να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μας γεμίζουν χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα.

Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της πραγματικότητας και της υπερβολικής αισιοδοξίας που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Ας αξιοποιήσουμε την ημέρα για να περάσουμε όμορφα και να προωθήσουμε πιθανούς στόχους που έχουμε, καθώς θα λειτουργήσουν πολύ ευνοϊκά για την προσωπική μας εξέλιξη.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί θα είναι προσωρινές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν και θα βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, τη σημερινή Πέμπτη θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει, αλλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες μέσα από αυτά να βρεις και αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις το θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδια σου και μη δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσουνε προστριβές ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου, που δε θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου φίλε Καρκίνε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σου, ας πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της ερωτικής τους ζωής και ας πάψουν να τα περιμένουν όλα από τους άλλους.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Λέοντα, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μαζί του, γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, να περιμένεις μια γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί και το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό…

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, αν αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα εάν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να γίνεις ανοιχτός απέναντί του και να μην του γκρινιάζεις επανειλημμένως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες και προσοδοφόρες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν έχεις μόνιμο δεσμό, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις του και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να το διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει σχηματίσει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που πηγαίνεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εάν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα θα είναι παράξενη λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν, και αυτό απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οποιαδήποτε ενέργεια και στα λεγόμενά σου να χρησιμοποιήσεις το δρόμο της διπλωματίας, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο! Ιδιαιτέρως ο σύντροφος δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου γιατί όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα σε ηρεμήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου απέναντι στο σύντροφό σου και αυτός με τη σειρά του θα σου ομολογήσει αυτά που αισθάνεται για εσένα. Το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει παθιασμένο, εάν παραμερίσεις τις αναστολές σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, καλό θα είναι να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα: Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 25-28/3/21
Επόμενο άρθροΒρέθηκε νεκρός ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας