Ζώδια αύριο 27/02/2021

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται σήμερα 10:17 το πρωί επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας έρχονται στην επιφάνεια, καθώς απαιτείται από εμάς να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις ώστε να κλείσουν με αποφασιστικό τρόπο.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη Πανσέληνο, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τρίγωνο με την Σελήνη στην Παρθένο. Αυτό θα οδηγήσει σε πιθανές ξαφνικές λύσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να μας απελευθερώσουν από υποχρεώσεις και αγγαρείες που μας ταλανίζουν.

Γεγονός είναι ότι αποκαλύψεις και παρασκηνιακές διεργασίες μπορεί να μας αιφνιδιάσουν φορτίζοντας μας συναισθηματικά και προκαλώντας απογοήτευση. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την μελαγχολία που μπορεί να μας δημιουργήσουν συμπεριφορές συναδέλφων και να προχωρήσουμε παίρνοντας πρωτοβουλίες στο κλείσιμο υποθέσεων που επηρεάζει την ψυχολογία μας. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας δείχνοντας ενσυναίσθηση και ώριμη σκέψη.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την βελτίωση των οικονομικών μας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία με σκοπό την αύξηση των οικονομικών μας πόρων που θα φέρει ψυχολογική ισορροπία και αυτοπεποίθηση.

Γεγονός είναι ότι δεν θα επικεντρωθούμε πεισματικά σε επιλογές που μπορεί να μην μας καλύπτουν. Αντίθετα, μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από αδιέξοδες καταστάσεις και ανασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται στον Υδροχόο δημιουργώντας την διάθεση να εκφράσουμε με ωριμότητα και αισιοδοξία τα θέματα που μας απασχολούν και σχετίζονται με το κοντινό μας περιβάλλον.

Τυχόν ομαδικές προσπάθειες στις οποίες θέλουμε να συμμετέχουμε θα δρομολογηθούν με ιδανικό τρόπο. Νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τις ιδέες και τις απόψεις μας σε συλλογικές δράσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Κριός

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η όψη της ημέρας θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο, που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεση σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου η κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς, η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα και αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ίσως να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει σε κάποιον άλλον ή άλλην την κατανόηση που έχει ανάγκη. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτο το Σάββατο για εσένα. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σας. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες και έρωτες…

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Ζυγός

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, στον ερωτικό σου τομέα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποστασιοποιηθείς και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την σχέση με τον σύντροφό σου. Οι… μοναχικές ψυχές, επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και να δίνουν τη θέση τους σε εξελίξεις, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση και διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία, σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ… Κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Κλείνει το 7ο Γυμνάσιο Λάρισας
Επόμενο άρθροΔ. Λαρισαίων: Έναρξη τμήματος Σχολής Γονέων