Ζώδια αύριο 28/01/2021

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21:16 το βράδυ θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος). Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και φιλικές σχέσεις, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με καταλυτικό τρόπο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν στη συγκεκριμένη Πανσέληνο ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο, όπως επίσης ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο.

Η ένταση που δημιουργείται μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την αισθηματική μας ζωή και το φιλικό περιβάλλον. Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες που ανατρέπουν τα δεδομένα και ενισχύουν την ανάγκη για ανεξαρτησία δημιουργώντας εντάσεις και κόντρες. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από ότι δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση, αφού αυτό μπορεί να μας ωθήσει σε συμπεριφορές και δράσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας έχουν αιφνιδιαστικά. Έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένα και στεγανά που μας εγκλωβίζουν σε παλιότερες νοοτροπίες. Δεν πρέπει να αντισταθούμε σε αλλαγές, γιατί αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι ήταν λάθος η στάση που κρατήσαμε.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω, ενισχύοντας το πάθος και την ανάγκη ελέγχου σε προσωπικό επίπεδο. Εμμονές και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές που καλό είναι να αποφύγουμε. Η διάθεση να εξουσιάσουμε το ταίρι μας θα έχει σημαντικό κόστος στη σχέση για αυτό είναι απαραίτητο να μπούμε στη διαδικασία διαλόγου και να μην επιτρέψουμε σε ανασφάλειες και φόβους να πρωταγωνιστήσουν επηρεάζοντας την σκέψη μας.

Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να φέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούν στην επαγγελματική μας ζωή, καθώς ευνοούνται σημαντικά οι συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το ένστικτο μας μπορεί να μας καθοδηγήσει με θετικό τρόπο, ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αξιοποιώντας ευκαιρίες που μας δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να επηρεάσουμε τα πρόσωπα στο περιβάλλον της καριέρας μας, καθώς έχουμε την διάθεση να κατευθύνουμε τις καταστάσεις προς μία πορεία που θα μας ευνοήσει σημαντικά.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει και πολύ για να τελειώνεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πέμπτη, είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις, γιατί θα είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή… Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν…

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, οι φιλοδοξίες που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα προκύψουν τα καλύτερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μη χάσεις αυτή τη θετική διάθεση που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα συναισθηματικά σου, έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η σημερινή αστρολογική όψη μέχρι το βράδυ σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό τη σημερινή μέρα. Σήμερα οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο, βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα καταπλήξεις το σύντροφό σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου θα είναι περαστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω και να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά σου. Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Όσοι ανήκετε στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι, θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα επιστρατεύσεις την σκέψη σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια… Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, όλα πηγαίνουν καλά αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που αφορούν τις προσδοκίες σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, ίσως θα πρέπει να δεις περισσότερο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει κι εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και βλέπεις…

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δε σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Πηγή: myastro.gr