Ζώδια αύριο 30/07/2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σχέδια που μπορεί να έχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Βεβαίως ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει μικροεντάσεις καθώς με ευκολία εκφράζουμε σκέψεις και πραγματοποιούμε βήματα που μπορεί τελικά να μη μας ταιριάζουν. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά προσωπικές υποθέσεις καθώς η υπερένταση και εγωισμός μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

Παράλληλα οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο τον υποκειμενισμό αφού δεν μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων. Επαγγελματικά έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και σε σχέδια που μας ενδιαφέρουν αρκεί να μην χαθούμε απερίσκεπτα καθώς ο αυθορμητισμός μας μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην ημέρα δημιουργώντας προκαταλήψεις που θα επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις όσο και τις συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από εμμονές και φόβους που δεν μας βοηθούν να αντιληφθούμε ότι είναι εύκολο να παρακολουθούμε. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε τους γύρω μας με σκοπό να αισθανθούν ασφαλείς και απόλυτοι εξουσιαστές μιας κατάστασης. Αυτό είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις για αυτό είναι απαραίτητο να αποφευχθεί.

Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο αλλάζοντας τελείως το σκηνικό καθώς περνάει στο ζώδιο της έξαρσης της. Επικεντρωνόμαστε πια σε ότι αφορά ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας που μας ενδιαφέρουν άμεσα και κυρίως εκφράζονται μέσα από οικονομικές υποθέσεις. Μπορούμε προς το τέλος της ημέρας να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σκηνικό για την προσωπική μου ζωή μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό. Η σχέση μας μπορεί να ανανεωθεί και να μας απογειώσει.

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Ταύρος

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Αν έχεις την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα θα συμβούν. Κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να σε πλησιάσουν και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αυτήν την Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα σε διακατέχει μία ανησυχία και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια στάση και συνεχίζεις αύριο…

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει, θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή για να μην τον φοβίσεις με τον δυναμισμό που θα δείξεις.

Παρθένος

Σήμερα θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία και να περάσεις τέλεια!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες, αποκάλυψε τις ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, απόφυγε την απομόνωση και φρόντισε να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, με συζήτηση και κατανόηση. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεσή σου θα είναι καλή, αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν την συνηθισμένη ρουτίνα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Παρασκευή για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, ο ερωτισμός σε διακατέχει αυτό το διάστημα και κάνει τη σχέση σου ιδιαίτερα ευχάριστη. Από την άλλη όμως, οι εκρήξεις ζήλειας που σε χαρακτηρίζουν, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σου και καλό θα ήταν να περιορίσεις όσο μπορείς αυτή σου την συμπεριφορά. Οι αδέσμευτες καρδιές να έχετε το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας έχει ερωτευτεί, αλλά η στάση σας δεν το αφήνει να σας το εκδηλώσει.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένειά σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την παραμελείς…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ φίλε Τοξότη που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, η σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις διαθέσεις σου στο έπακρο, για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν ξέρετε εκ των προτέρων αν είναι αυτό που ζητάτε.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Αν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στον άνθρωπό σου και θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ, αλλά και εκείνος. Αν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει, μπορεί να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροJosephine – «Mata Hari»: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό dance video!
Επόμενο άρθροΝατάσα Θεοδωρίδου: Πότε έρχεται στη Λάρισα;