Ζώδια σήμερα 01/10/2020

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια περνάει στον Κριό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Είναι γεγονός ότι η Σελήνη στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο δημιουργεί διάθεση για πρωτοβουλίες και δυναμικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η ένταση είναι εμφανής καθώς με ευκολία αντιδρούμε παρορμητικά σε ότι μας ενοχλεί.

Είναι σημαντικό σήμερα να διαχειριστούμε τη νευρικότητα που πιθανά θα εκδηλώσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας. Είναι απαραίτητο επίσης να χαλιναγωγήσουμε τα πρωτόγονα ένστικτά μας και να δείξουμε σύνεση και ωριμότητα σε πιθανές επιλογές που χρειάζεται να κάνουμε. Ο εγωισμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαχείριση σχέσεων και συνεργασιών, καθώς μας ενδιαφέρει να καλύψουμε τις προσωπικές μας ανάγκες πρωτίστως. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε πάντα και τις ανάγκες των γύρω μας για να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία.

Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει πρωτίστως να είμαστε βέβαιοι για τις επιλογές μας και για την πορεία που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός να μας οδηγήσει σε λάθη. Παράλληλα πρέπει πάντα στο μυαλό μας να υπάρχει η διάθεση για συνεργασία και κατανόηση που θα βοηθήσει στην εξέλιξη των επαγγελματικών μας υποθέσεων.

Στα αισθηματικά, μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το ταίρι μας. Η διάθεση να περάσουμε όμορφα μαζί του μπορεί να δημιουργήσει την ανάλογη ατμόσφαιρα. Προσοχή σε τυχόν υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά μας που δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξει η απαραίτητη ηρεμία.

Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στον άξονα Ζυγού – Κριού. Είναι σημαντικό να μη δημιουργήσουμε πληγές που θα στιγματίσουν τόσο την προσωπικότητά μας όσο και τις σχέσεις μας.

Κριός

Σήμερα επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Πέμπτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Ταύρος

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις τη συμπαράστασή σου. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Καρκίνος

Από σήμερα και στο εξής φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Λέων

Η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνεις σήμερα, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Ζυγός

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές αν αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου κάποια απομόνωση. Μίλησε με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Ζυγούς που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά, που από τη μία θα σας ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Σκορπιός

Η σημερινή Πέμπτη είναι καλή για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ, φίλε Σκορπιέ, που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Τοξότης

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δε θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και να μιλήσεις για να λύσεις μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς!!

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την θετική όψη της ημέρας που θα σε ευνοήσει να κινηθείς δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα, που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Υδροχόος

Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά για αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να τη δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά τη διάθεση.

Ιχθείς

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

Πηγή: myastro.gr