Ζώδια σήμερα 02/12/2020

Η Σελήνη μέχρι το πρωί παραμένει στους Δίδυμους επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Νωρίς το πρωί περνάει στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης της, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτήν. Είναι απαραίτητο για εμάς να επικεντρωθούμε στο οικογενειακό περιβάλλον και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Καθοριστική θα είναι η συμβολή των οικείων μας, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσουμε ζεστασιά, τρυφερότητα και ασφάλεια μαζί τους. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Το ένστικτο μας είναι έντονο και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη συμφωνιών που θα είναι ιδανικές για εμάς. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να επιλέξουμε την εργασία από το σπίτι, καθώς νιώθουμε πιο όμορφα και πιο αποδοτικά στον προσωπικό μας χώρο. Αισθηματικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για εμάς και το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας, ώστε να περάσουμε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους που θα ευνοήσουν τη σχέση μας.

Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο οικογενειακό περιβάλλον. Πιθανό είναι οι εξελίξεις αυτές να συνδέονται με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που θα μας ανακουφίσουν και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε βαθιές ανάσες. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχουμε, κάτι που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε πρωτοποριακοί και ευρηματικοί στον επαγγελματικό χώρο. Είναι πιθανό οι ιδέες μας να θεωρηθούν ιδιαίτερα επιτυχημένες και επαναστατικές και αυτό να μας χαρίσει στιγμές αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης.

Στα αισθηματικά, μας δίνεται η δυνατότητα να εκπλήξουμε το ταίρι μας δημιουργώντας ένα διαφορετικό σκηνικό που θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και την τρυφερότητα στην προσωπική μας ζωή. Είναι οι στιγμές αυτές που μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό στην αγάπη και να βοηθήσουν τη σχέση μας να εξελιχθεί όσο ποτέ άλλοτε.

Κριός

Μπορείς να ξεπεράσεις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου αλλά και τις επιπτώσεις τους.

Να κάτσεις να σκεφτείς και να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε αντιμετώπιση στα πράγματα και στα γεγονότα, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει. Θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου. Να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για εξομολογήσεις.

Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς με κάποια ασήμαντα θέματα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις στόχους για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητες που έχεις είναι μεγάλες και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, η σχέση σου βαίνει καλώς και αν σκεφτείς τρόπους για να την αναθερμάνεις, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του έστω και μέσω διαδικτύου. Μην είσαι ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία μέρα ερωτικά ιδανική για σένα και τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος.

Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία σου είναι βέβαιο πως κάποιο άτομο θα σε πλησιάσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του έστω και μέσω διαδικτύου.

Καρκίνος

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, φίλε Καρκίνε, και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα.

Αν ανήκεις σε αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, οι πλανήτες σήμερα θα φέρουν στο διάβα σου μία νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου, που θα σε ενθουσιάσει.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα από το τίποτα. Καλό θα είναι να τα ξεπεράσεις, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου.

Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μη στεναχωριέσαι και μάθε να περνάς και μόνος σου καλά.

Παρθένος

Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν. Οι ελεύθεροι Παρθένοι να έχετε το νου σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας θέλουν, αλλά ο τρόπος σας δεν τα αφήνει να σας πλησιάσουν.

Ζυγός

Απόψε, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά. Μην κάνετε πισωγυρίσματα, για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, αλλά θα είναι επιπόλαιες.

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η μέρα σε βοηθά σημαντικά για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ αυτά που έχει να σου πει με μεγάλη προσοχή. Ίσως οι ανάγκες σας συμπίπτουν!

Αν πάλι είσαι μόνος σου, δες τα πράγματα θετικά και αντί να κλαις παρέα με την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που σου προσφέρει η ελευθερία σου.

Τοξότης

Η μέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου, γιατί η μέρα θα φέρει ανεπιθύμητες εξελίξεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα ευνοείται για σένα που είσαι Τοξότης! Αν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει στο δεσμό σου και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Αν είσαι μόνος σου, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου μέσω διαδικτύου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξε την!

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πούνε και δρομολόγησε τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να διώξεις τις ενοχές σου χαλούν τη διάθεση, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου.

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διστάσεις να έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο που γνωρίζεις χρόνια μέσω διαδικτύου, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φρόντισε άμεσα να τα απομακρύνεις και να βρεις χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές.

Εσύ, φίλε Υδροχόε, που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε για το καλό της σχέσης σου, να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις.

Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά το πλανητικό σκηνικό, σήμερα θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα σου φέρει καλές εξελίξεις.

Πηγή: myastro.gr