Ζώδια σήμερα 03/12/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα, καθώς καλούμαστε να δώσουμε λύσεις που θα είναι αποτελεσματικές. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι χαρακτηριστικά, αφού το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να απομονωθούμε από όλους, σκεπτόμενοι καταστάσεις του παρελθόντος που μας έχουν επηρεάσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα σε οικεία πρόσωπα που μπορεί να πληγώσουν τη σχέση μας και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα μεταξύ μας.

Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε τις ευαισθησίες μας και να διαχειριστούμε με ωριμότητα και λογική κάθε συναίσθημα που μας αναστατώνει. Επαγγελματικά, πιθανό είναι να επιλέξουμε να εργαστούμε από τον προσωπικό μας χώρο ή να πάρουμε αποφάσεις για την δική μας προσωπική επιχείρηση. Σημαντικό είναι να έχουμε αξιολογήσει τα δεδομένα με ώριμο τρόπο χωρίς τις ευαισθησίες να πρωταγωνιστήσουν. Στα αισθηματικά, οι ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς είναι απαραίτητο να τις καλύψουμε. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε τον έλεγχο και τον χειρισμό του συντρόφου μας προκαλώντας εντάσεις. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας…

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και βοηθά να εκδηλώσουμε συναισθήματα και ανάγκες με μεγάλη ευκολία. Η ευαισθησία είναι διάχυτη και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην προσωπική μου ζωή. Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι γεγονός ότι μπορεί να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εμάς σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία για να διοχετεύσουμε στην σχέση μας αισιοδοξία και κατανόηση. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να αντιληφθούμε τι πραγματικά θέλει το ταίρι μας από εμάς και πώς μπορεί να μας καλύψει τις δικές μας απαιτήσεις.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, δημιουργώντας κυκλοθυμικές διαθέσεις. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ένταση και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι το να αντιδράσουμε σπασμωδικά και απερίσκεπτα σε καταστάσεις που βιώνουμε δεν θα μας βοηθήσει ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες και επιθυμητές λύσεις.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που δεν φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Κριέ, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, με ηρεμία και διαλλακτικότητα, να δώσεις δίκαιες λύσεις τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου.

Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Ταύρος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο.

Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στην ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου!!

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιαφορία και αναλγησία, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας (μέσω social media), γι’ αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας.

Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω social media.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα κατακλύζεσαι από ιδέες για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά άτομα, με τα οποία περνάς καλά. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι!!

Ζυγός

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του προτού εξετάσεις τις προθέσεις του.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, σιγά-σιγά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα.

Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από την ζωή σου και από τους γύρω σου.

Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, σήμερα αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς βιαστικά για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου μπορεί να οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου;

Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις, χωρίς να κάνεις τίποτα..

Αιγόκερως

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Πέμπτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν.

Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, καθώς μπορεί να σου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική!

Αισθηματικές προβλέψεις
Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε τη σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι κατάλληλη για έρωτες…

Υδροχόος

Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και μια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Ωστόσο, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε απληστία, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο την λογική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς με διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Ιχθείς

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου σήμερα και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις.

Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξη σου, ώστε να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα σήμερα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο.

Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία (έστω και μέσω των social media) που ήθελες.

Πηγή: myastro.gr