Ζώδια σήμερα 04/11/2020

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η επικοινωνία από δω και στο εξής θα αποκατασταθεί με αργούς ρυθμούς, καθώς ο πλανήτης επιταχύνει ώστε να βρει την φυσιολογική του ταχύτητα. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε ότι αφορά ζητήματα συνεργασιών και προσωπική ζωής, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε με μεγάλη σύνεση, ψυχραιμία και ωριμότητα σκέψεις και ιδέες που μπορεί να είχαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές σε περίπτωση που θέλουμε να προβούμε σε διορθώσεις ή ανακατατάξεις, καθώς τώρα έχουμε κατασταλάξει για αυτό που θέλουμε στη ζωή μας. Παράλληλα μπορούμε να προχωρήσουμε επαγγελματικά σε νέες συνεργασίες, καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη τους και η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα θετική για να υπάρξουν αντικειμενικά κριτήρια και ισορροπημένες λύσεις. Στα αισθηματικά μπορούμε να συζητήσουμε ότι μας προβληματίζει στη σχέση, επικοινωνώντας με την διάθεση για κατανόηση σε ότι αφορά τον σύντροφό μας και τις ανάγκες του.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για λελογισμένες κινήσεις. Ο συναισθηματισμός και οι αυταπάτες αυξάνονται κατακόρυφα και δημιουργούν ένα θολό τοπίο σε ότι αφορά τις κοντινές μας σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσουμε να συζητήσουμε σημαντικά ζητήματα με στενά μας πρόσωπα, καθώς οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές και τελικά θα απογοητευτούμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό, διευκολύνοντας την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Η αρμονία που επικρατεί στον κοντινό περίγυρο και στην προσωπική μας ζωή θα δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές υποθέσεις εμπορικού χαρακτήρα, καθώς ευνοούνται αντίστοιχες συμφωνίες.

Κριός

Έχεις την δυνατότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σε βοηθά σημαντικά να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου άρδην και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις προβληματικές καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν τη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ότι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι…

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, αλλά και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε! Θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι τελείως περαστικά και ίσως δεν είναι πρέπον να τα αξιώνεις περισσότερο από όσο πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις, που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Αν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αξιοποίησε αυτήν την Τετάρτη, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

Παρθένος

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Παρθένε, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επίλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής, προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητικά σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και οι επικοινωνίες σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο, οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

Υδροχόος

Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα, θα δεχτείς μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στην ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και το ταίρι σου δεν θα αρνηθεί τίποτα. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η σεξουαλικότητά σου θα είναι αυξημένη.

Πηγή: myastro.gr