Ζώδια σήμερα 04/12/2020

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι επηρεάζοντας σημαντικά τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα ξημερώματα ενισχύει την αναστάτωση, την ανάγκη να επιβληθούμε εξουσιαστικά στους γύρω μας. Δεν αποκλείεται ακόμα να δεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές που θα μας απογοητεύσουν και θα μας πληγώσουν βαθιά.

Το πρωί η αντίθεση της με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και μας βοηθά να βρούμε την θετική πλευρά μέσα μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε μακριά από υπερβολές που θα μας στοιχίσουν. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μας απασχολούν έντονα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνοντας την πίεση, τον περιορισμό, την κατήφεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα μας προκαλέσουν άγχος και την αίσθηση ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα κύρους στον επαγγελματικό στίβο καθώς πιθανότατα να υπάρξουν κόντρες ή αντιδικίες που θα οδηγήσουν σε ψυχρές σχέσεις και αποστασιοποίηση. Στα αισθηματικά, νιώθουμε ότι το ταίρι μας απομακρύνεται και δημιουργείται ένα κενό που μας απογοητεύει. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι είναι πρόσκαιρο ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να χαρούμε κάθε λεπτό της ζωής. Εκδηλώνουμε με ένταση και γενναιοδωρία τα συναισθήματά μας και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον γύρω μας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική μας ζωή και στο πώς θα ικανοποιήσουμε το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Θέλουμε να βιώσουμε στιγμές απόλυτου πάθους και πόθου και θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα παιδιά το χρονικό διάστημα αυτό, επειδή μπορεί να προκύψουν ζητήματα που θα μας απασχολήσουν.

Το απόγευμα μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, καθώς θα είναι εύκολο να ασχοληθούμε με τα ταλέντα μας. Η δημιουργικότητα αποτελεί για εμάς μέσο έκφρασης και μέσο ώστε να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου, αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο, μην λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την γνωριμία που θέλεις.

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και τον ίδιο. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά την ζωή σας.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όση τους αξίζει. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία και θα ικανοποιηθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά για εσένα, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός ατόμου, που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα, στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Το ίδιο, καλό θα είναι να κάνετε και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν.

Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι καλοί για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στην ζωή σου.

Παρθένος

Σήμερα, όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες που παγιώνουν την ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφό σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια σκληρά ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε.

Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κρεβάτι σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά!

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να ανεχτείς κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα κάνεις τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Σκορπιός

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου.

Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου.

Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και μην αφήνεις τις αρνητικές καταστάσεις να συνεχίζονται.

Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει από την άλλη όμως θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα στις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί για εσένα και σου στέλνουν όλες τις καλές τους επιρροές, για να τα καταφέρεις. Ωστόσο μην ενεργήσεις καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει.

Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει τέλεια μαζί σου. Εσύ φίλε Υδροχόε που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

Ιχθείς

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου.

Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Πηγή: myastro.gr