Ζώδια σήμερα 06/10/2020

Η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στους Διδύμους επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Στρέφουμε την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις με το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας. Οι συζητήσεις με δικά μας πρόσωπα είναι χαλαρωτικές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε ζητήματα που μας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία μας.

Επαγγελματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που μας ενδιαφέρουν. Έχουμε την πειθώ και τα κατάλληλα επιχειρήματα, ώστε να εντυπωσιάσουμε τους γύρω μας και να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Στα αισθηματικά, γεγονός είναι ότι θέλουμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Είναι σημαντικό να εκφράσουμε συναισθήματα, ανησυχίες και ιδέες που μπορεί να μας απασχολούν και να αφορούν τη σχέση μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην μεταβαλλόμενη διάθεση μας που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα αυξάνοντας τη νευρικότητα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Επικρατεί μία έντονα εσώτερη σύγκρουση αναγκών που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Από τη μία πλευρά επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε και να περάσουμε καλά με το ταίρι μας. Από την άλλη, κάποια πρακτικά ζητήματα δεν μας επιτρέπουν να αφεθούμε στο συναισθηματισμό και να απολαύσουμε τις στιγμές. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την γκρίνια και τη δυσθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας. Καλό είναι να μην ξεσπάσουμε στο πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας την εσωτερική ανησυχία που μας διακατέχει.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές μέσα από το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχουμε επιπρόσθετες απαιτήσεις από τους άλλους, αργά ή γρήγορα όμως θα αντιληφθούμε ότι αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα δεν είναι εύκολο να κατακτηθούν σε οικονομικό επίπεδο.

Κριός

Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αγαπητέ Κριέ, ώστε να καταφέρεις να τις χειριστείς αποτελεσματικά. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή Τρίτη για τα αισθηματικά σου και θα νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου για να σε συμβουλέψει, να σε φροντίζει και να σου αποδείξει την αγάπη του με τον πιο άμεσο τρόπο. Ζήσε το! Οι ελεύθεροι Κριοί να περιμένετε μία συνάντηση με άτομο που σας γοητεύει και αν το χειριστείτε ανάλογα μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η υπερβολική ευαισθησία σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψή σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μη διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.

Δίδυμοι

Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Τρίτη, φίλε Δίδυμε. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Καρκίνος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, αλλά μπορείς να τα αποκρούσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Και σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η μέρα σου χαρίζει τόλμη και φαντασία για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με αποτελεσματικές κινήσεις.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα καθώς η μέρα επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δε θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδιάστε μαζί κάτι που ευχαριστεί και τους δυο σας, όπως μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Δε θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Σήμερα όμως, μην παρασυρθείς σε γρήγορες κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και δυσανασχετείς. Μίλησε ανοιχτά και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν για το κοινό σας καλό και για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην απογοητεύεσαι γιατί θα φανεί κάτι καλό στο δρόμο σου, πολύ σύντομα.

Σκορπιός

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους την σημερινή Τρίτη με υπομονή και λογική. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από… τα ρούχα σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είστε σε ευνοϊκή περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένετε, θα συναντήσετε το άλλο σας μισό. Μην κάνετε τους δύσκολους και αφεθείτε στα δίχτυα του θεού έρωτα χωρίς αναστολές.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα-ένα. Άλλωστε, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μη φορτώνεις το σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται, αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μην απογοητευτείς σήμερα αν δεν πάνε όλα όπως θελήσεις. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου, αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στη ζωή σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και για να την αξιοποιήσεις αλλά και να την απολαύσεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάθε φάντασμα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίταξε με αισιοδοξία μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πρέπει να αξιοποιήσεις τη γοητεία σου κατάλληλα και δε θα χάσεις.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου, ενώ αν είσαι μόνος δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Πηγή: myastro.gr