Ζώδια σήμερα 08/10/2020

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει έντονη την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Προετοιμαζόμαστε για το ακριβείας τετράγωνο τους που πραγματοποιείται αύριο, όμως γεγονός είναι ότι η ένταση διαφαίνεται ξεκάθαρα και δημιουργεί αναστάτωση. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι υπάρχουν υπόγειες διαδρομές, αμφιβολίες και φόβοι που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα.

Θα πρέπει με ηρεμία να αντιμετωπίσουμε χειριστικές τάσεις που εκδηλώνονται λόγω των ανασφαλειών μας και μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Η ανάγκη να ελέγξουμε το περιβάλλον μας και πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις, κάτι που είναι απαραίτητο να αποφύγουμε. Αν αφεθούμε στην ένταση των συναισθημάτων το πιθανότερο είναι να προκαλέσουμε κόντρες που θα δυναμιτίσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο από ανώτερους μας, καθώς αυτές με ευκολία μπορούν να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά μας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα τους Διδύμους και τα ξημερώματα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δημιουργεί την ανάγκη να δράσουμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες για θέματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και να δούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακά ζητήματα ευνοούνται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, καθώς έχουμε την άμεση αντίληψη στα πράγματα και τη βούληση ώστε να προχωρήσουμε δρομολογώντας τα με ιδανικό τρόπο για εμάς. Η Σελήνη το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη να έρθουμε κοντά στην οικογένεια. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν κυκλοθυμία και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Η εσωστρέφεια δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν έντονη ευαισθησία.

Ας φροντίσουμε να απολαύσουμε στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής με οικεία πρόσωπα ή με το άτομο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική μας ζωή. Στα αισθηματικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να απολαύσουμε τρυφερές στιγμές με το ταίρι μας. Αυτό θα είναι ιδανικό και ανακουφιστικό για την ψυχολογία μας.

Κριός

Φίλε Κριέ, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα κι αυτά στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις αυτήν την Πέμπτη τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε απερίσπαστος το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα, είναι η κυκλοθυμία σου, που μπορεί να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από τη μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια.

Ταύρος

Το πείσμα και η επιμονή δε σου κάνουν καλό. Μάλλον σε στεναχωρούν περισσότερο και σου φέρνουν χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθει κοντά σου, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον σου με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε πολύτιμο φίλο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου θα σε γεμίσει χαρά και εσύ από την πλευρά σου θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν η Πέμπτη είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις που θα δώσουν χαρά και σ’ εσένα, αλλά και το ταίρι σου. Μην τα περιμένεις όλα από το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.

Λέων

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αλλά για να μην αγχωθείς, καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς άλλο το σύντροφό σου. Άλλωστε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν είσαι μόνος, σήμερα έχεις την εύνοια των πλανητών να γοητεύσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μη διστάσεις να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Παρθένος

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δε θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου οι δυσκολίες που βιώνεις στην αισθηματική σου ζωή θα σε ωθήσουν να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αν σε ενδιαφέρει ερωτικά κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να υπολογίσεις τις κινήσεις σου που σκοπεύεις να κάνεις με πολύ προσοχή.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να μειώσεις τη γκρίνια σου για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μη γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τους ιδανικούς τρόπους. Για να καταφέρεις να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

Υδροχόος

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από το σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις, μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr