Ζώδια σήμερα 10/10/2020

Το τρίγωνο της Αφροδίτη στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μετά το μεσημέρι, ομορφαίνει την ημέρα μας και επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. Θα λειτουργήσουν εξαιρετικά ανανεωτικά για εμάς και θα μας βοηθήσουν να αναθεωρήσουμε τις αξίες, ηθικές και υλικές. Γεγονός είναι επίσης ότι μπορεί να προκύψουν όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα που θα μας γεμίσουν χαρά και θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ο χώρος της δουλειάς δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει και να δώσει σημαντικές επιτυχίες και αναγνώριση. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προτείνουμε πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή μας πορεία. Στα αισθηματικά, είναι δεδομένο ότι μας δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψουμε τη στείρα καθημερινότητα εκπλήσσοντας ευχάριστα το ταίρι μας. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν για τους αδέσμευτους θα δώσουν σημαντικές αναθεωρήσεις σε πρακτικά ζητήματα. Ήρθε η ώρα της ωριμότητας και του ρεαλισμού μέσα από το πρίσμα του πρωτοποριακού και του εναλλακτικού. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τα ξημερώματα η αντίθεση της με τον Δία στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές υπερβολές. Προσοχή, καθώς θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε και το μυαλό να ταξιδέψει σε μέρη μακρινά. Αυτό θα είναι αρκετό για να μας δημιουργήσει πρακτικά προβλήματα που καλό είναι να αποφύγουμε. Το πρωινό μας όμως μπορεί να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό επιδιώκοντας να φτιάξουμε μία ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει να εκδηλωθεί η ζεστασιά και η τρυφερότητα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Μετά το μεσημέρι η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό ενισχύει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τις ανασφάλειες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς τάσεις ελέγχου και χειρισμού κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα. Είναι απαραίτητο να αφήσουμε στην άκρη την καχυποψία και τις αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα καθοριστικά στη ζωή μας.

Αργά το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον που θα μας πληγώσει. Είναι πιθανό πρόσωπα μεγαλύτερα και ισχυρότερα να επηρεάσουν τόσο την επαγγελματική πορεία όσο και την θέση μας στην οικογένεια. Προσοχή, καθώς η ψυχρότητα θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε σχέσεις που είναι κομβικές και απαραίτητες για εμάς.

Κριός

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δε θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Εάν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπημένε Ταύρε, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις κινήσεις, τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, αν θέλεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις που θα προκύψουν μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς όμως να σου χαλάει τη διάθεση η μοναξιά σου.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Λέων

Σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με καλούς φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς, δε θα αργήσει.

Παρθένος

Θα δεις σήμερα ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις, αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα σε ευνοεί και πολύ πιθανό να βρεθεί το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Ζυγός

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δε θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις σου.

Σκορπιός

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή πάνε πολύ καλά τα πράγματα και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Εάν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Τοξότης

Μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς να εξαρτάσαι από τους άλλους. Σήμερα, θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να τον πλησιάσεις αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Αιγόκερως

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι οι σημερινές πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις λοιπόν!!!

Ιχθείς

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν μπόρεσες να λύσεις, γιατί τις θεωρούσες προβληματικές.

Αυτή τη φορά ίσως να βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν, γιατί δε θα σου βγουν σε καλό. Δώσε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη μέσα στη σχέση σου, ενώ κάποιες εκπλήξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνος, πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές, θα ανεβάσουν σήμερα την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή: myastro.gr