Ζώδια σήμερα 14/07/2020

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Οι υπερβολές που μπορεί να υπάρξουν σε όλα τα επίπεδα είναι χαρακτηριστικές καθώς είναι γεγονός ότι μπορεί εύκολα να ξεφύγουμε σε ότι αφορά στόχους που έχουμε θέσει σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι η αισιοδοξία που μας διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για αποτυχίες.

Όμορφες στιγμές μπορούν να υπάρξουν με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον που θα μας γεμίσουν χαρά και ζεστασιά. Είναι στο χέρι μας να τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χαρούμε τον χρόνο που περνάμε με αυτούς που νιώθουμε κοντά μας. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που καλό είναι να τις εξετάσουμε πριν μας ενθουσιάσουν. Πιθανότατα να υπόσχονται πολλά, όμως στο τέλος θα ανακαλύψουμε ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

Η Σελήνη έχει περάσει από χθες αργά το βράδυ στον Ταύρο δίνοντας ώθηση στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και το Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Έχουμε τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε και μας απασχολούν. Παράλληλα, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε περιττά έξοδα και σπατάλες που δεν αφήνουν περιθώριο για να ισορροπήσουμε στα οικονομικά μας.

Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο αρχίζει την ημέρα μας με εξαιρετική επικοινωνία. Η κατανόηση εναρμονίζεται με τη λογική και δίνουν σημαντικά αποτελέσματα σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Το απόγευμα η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητες του απρόσμενου και του ανατρεπτικού. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να μας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Ο προσωπικός μας χειρισμός θα καθορίσει την σωστή ή όχι επίλυση τους. Συναισθηματικά, η ανάγκη για να πετάξουμε από πάνω μας οποιαδήποτε νοοτροπία που είναι παρωχημένη αιφνιδιάζει τους γύρω μας και μας οδηγεί σε καινούργια πράγματα που δονούν για τα καλά τις σχέσεις.

Κριός

Οι ευθύνες που έχεις, σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα, που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που επιθυμείς πραγματικά, για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό καλύτερα να μην φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε, πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες, οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Δίδυμοι

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Λίγη προσοχή μόνο, για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική επανεμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις, αλλά καλό θα είναι να του δώσεις τη δυνατότητα να σου εξομολογηθεί τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ποτέ δεν ξέρεις!

Καρκίνος

Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά· ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δεν θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, αν θέλεις να έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου στο παρελθόν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εύνοια της θετικής όψης της ημέρας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

Λέων

Καλό θα είναι με την σημερινή μέρα να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Παρθένος

Η σημερινή Τρίτη θα σε προβληματίσει αρκετά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή ημέρα είναι εποικοδομητική για το ζώδιό σου, ειδικά σε ό,τι αφορά σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές άφησε τις για αργότερα, γιατί το πλανητικό σκηνικό ίσως σε ξεγελάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος που έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

Σκορπιός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τρίτη για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου θα σου τονώσει το ηθικό και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένες, αλλά αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία να σε πλησιάζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους, θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα σε βρει σε αναμονή, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά το πλανητικό σκηνικό θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και με λίγη υπομονή αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για σένα που είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς, που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

Ιχθείς

Η σημερινή Τρίτη θα έχει αρκετή ένταση κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Πηγή: myastro.gr