Ζώδια σήμερα 14/10/2020

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός. Υδροχόος). Είναι γεγονός ότι όταν ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ενισχύει την εσωστρέφεια και προάγει τις αναζητήσεις. Στο ζώδιο του Σκορπιού μας φέρνει αντιμέτωπους με ανασφάλειες και αμφιβολίες, βαθύτερους φόβους που κρύβουμε καλά μέσα μας. Σημαντικές δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Πιθανότατα να προκύψουν καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Ας δούμε την θετική πλευρά του πράγματος. Ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις ή κάποιες αλλαγές και οι καθυστερήσεις αυτές μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Η καχυποψία κυριαρχεί και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, κυρίως στην προσωπική μας ζωή. Ας μην επιτρέψουμε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας να κυριαρχήσουν στη σκέψη και ας αφουγκραστούμε την διαίσθηση μας που μπορεί να γαληνέψει και να ημερέψει την ψυχή μας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένταση για θέματα του παρελθόντος και ανομολόγητες επιθυμίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα να ισορροπήσουμε επιθυμίες και δράση που μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο στην ισορροπία και την αρμονία της σχέσης μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί το καλύτερο δυνατό σκηνικό για επίλυση ζητημάτων από το παρελθόν. Γεγονός είναι ότι έχουμε την ευκαιρία ρεαλιστικά να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς για γεγονότα του παρελθόντος που μας έχουν ενοχλήσει. Η σύνοδος που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη τα ξημερώματα μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη μέρα με καλή διάθεση, ανταποκρινόμενοι με ιδανικό τρόπο στην καθημερινότητα μας. Μπορούμε να ανακαλύψουμε τα θετικά σημεία της δουλειάς και των υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει και να τα αξιοποιήσουμε. Παράλληλα είναι δεδομένο ότι θα διεκπεραιώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό θα δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ισορροπία στον εργασιακό χώρο και περίγυρο.

Μετά το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις στο εργασιακό περιβάλλον από πρόσωπα που δεν έχουν ρεαλιστικά και ξεκάθαρα κίνητρα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε πιθανές ιδέες ή σκέψεις που μπορεί να περάσουν οι γύρω μας και αφορούν τη δουλειά και τις ευθύνες που έχουν αναλάβει. Προσοχή, γιατί οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα έχουν σημαντικό κόστος.

Κριός

Οι ευθύνες που έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα που δε σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις να φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μη χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση.

Καρκίνος

Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δε θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα παλιά στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

Λέων

Καλή θα είναι η σημερινή Τετάρτη για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Παρθένος

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα δεις σήμερα τη μεγαλύτερη βελτίωση αφού τα προβλήματα που έχεις θα υποχωρήσουν αισθητά και με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειες σου.

Ζυγός

Η σημερινή Τετάρτη θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου, τόσο τα σωματικά όσο και τα συναισθηματικά. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά δε θα μπει ποτέ μία σειρά στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επέλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Σκορπιός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τετάρτη για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου, θα σου τονώσει το ηθικό και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένες και αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία να σε πλησιάζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου, να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για εσένα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό…

Αιγόκερως

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει, οπότε ετοιμάσου για φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Σήμερα ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος είναι αρκετά θετική για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr