Ζώδια σήμερα 15/10/2020

Ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ένταση των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Είναι πασιφανές ότι οι σχέσεις δημιουργούν ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε καταστάσεις που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να ταλαιπωρήσουν τόσο στις συνεργασίες όσο και την προσωπική μας ζωή.

Πιθανό είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε με κάθε τρόπο απόψεις και σκέψεις που έχουμε θέλοντας να κατευθύνουμε τους γύρω μας, τους συνεργάτες ή το ταίρι μας στον δρόμο που θεωρούμε ότι εμείς μπορούμε να ελέγξουμε σε απόλυτο βαθμό. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει αποδεκτό από πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Δεν αποκλείεται δηλαδή να βάζουμε σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που μας φοβίζει και μας ανησυχεί στους άλλους και να το εκφράσουμε ειλικρινά, θέλοντας να ανοίξουμε την ψυχή μας. Διαφορετικά τα νεύρα θα κυριαρχήσουν και θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για ανωριμότητα και παρορμητισμό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θέλουμε σε επίπεδο καθημερινότητας και δουλειάς και είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς, ώστε να ξεφύγουμε από την μιζέρια, την γκρίνια, το άγχος. Η συναισθηματική σταθερότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για πιθανές αποφάσεις που θέλουμε να πάρουμε.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και μας προετοιμάζει για τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Επικεντρώνουμε όλη μας την προσοχή σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς είναι απαραίτητο για εμάς να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, επιδιώκοντας να κρατήσουμε την όμορφη ατμόσφαιρα στις σχέσεις μας. Όμως αυτό μπορεί να έχει κόστος, καθώς αφήνουμε στην άκρη τις δικές μας ανάγκες και δεν ικανοποιούμε τον εαυτό μας. Το φλερτ και η κοινωνικότητα αυξάνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στην προσωπική μας ζωή.

Κριός

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μη χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι θα δεις ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Πέμπτη, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος σου, η μέρα ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησε την κατάλληλα.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς δε σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μη μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τις δεχτεί, αρκεί να τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Τα νεύρα σου σήμερα θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μη δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με το σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του ή όχι.

Λέων

Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου όμως να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Η σημερινή Πέμπτη θα σε προβληματίσει αρκετά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Παρθένος εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

Ζυγός

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο είναι ικανή να κάνει και εσένα και το σύντροφό σου ευτυχισμένο, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι έξοδοι σήμερα και για τους αδέσμευτους, γιατί κατά την διάρκεια τους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

Σκορπιός

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δε θα σου βγουν σε καλό σήμερα. Για την ακρίβεια μάλλον θα χαλάσουν τη διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν για να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπο σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα.

Τοξότης

Αυτή η Πέμπτη είναι μια καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφος σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμφίρροπα. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Υδροχόος

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μη μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος κάπου υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

Ιχθείς

Σήμερα κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και βρες πάλι την χαμένη σου αυτοπεποίθησή.

Πηγή: myastro.gr