Ζώδια σήμερα 16/07/2020

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στον Ταύρο λειτουργώντας βοηθητικά για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τις πρώτες πρωινές ώρες για να κλείσουμε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν. Δες παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου για να ξέρεις πως τα άστρα σε επηρεάζουν σήμερα.

Τα ξημερώματα το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για απερισκεψίες και ανωριμότητα. Μας βοηθά να αρχίσουμε την ημέρα μας με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οικονομικά ζητήματα και θέματα γοήτρου. Είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε ότι αξίζουμε… και μπορούμε να το πετύχουμε.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αλλάζοντας την διάθεσή μας προς το καλύτερο. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η ανάγκη για επικοινωνία, γνώση, μετακινήσεις γίνεται έντονα αισθητή. Είναι σημαντικό για εμάς να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μας ανακουφίζουν. Οι συζητήσεις μαζί τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και κοινωνικού σχολιασμού που θα μας χαλαρώσει. Άλλωστε, αυτό θα δώσει και διαφορετική αίσθηση τις σχέσεις και την επαφή με τους γύρω μας.

Επαγγελματικά, μας δίνετε η ευκαιρία να κινηθούμε στο εμπόριο και σε ότι αφορά τις δημόσιες σχέσεις. Πολλές μπορεί να είναι οι συμφωνίες και οι συναλλαγές που θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε με βάση το κέρδος. Είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε την γρήγορη αντίληψη και τις απόψεις μας. Μπορούμε να διακρίνουμε με ευκολία ποιες είναι οι απαιτούμενες κινήσεις που θα φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά, οι κοντινές αποδράσεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την σχέση ή για πιθανή νέα γνωριμία.

Είναι ιδανική συγκυρία για να λύσουμε ζητήματα με το ταίρι μας. Το κέφι και η χαρά θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Ας μην χάσουμε την ευκαιρία για ένα βράδυ χαράς και διασκέδασης που θα ανανεώσει την προσωπική μας ζωή.

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις και σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που σου επιτρέπεται. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς όσα σου λέει και μην βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις αρκετές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς, δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε κρατήσουν πίσω.

Καρκίνος

Η μέρα ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες για να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Λέων

Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου όμως να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να προωθήσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη είναι ιδανική για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Σκορπιός

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Τοξότης

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται, ειδικά σήμερα να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πως μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Ιχθείς

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. H ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος υπάρχει, που θα σας γοητεύσει.

Πηγή: myastro.gr