Ζώδια σήμερα 17/07/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η ανάγκη για επικοινωνία είναι καθοριστική και μας οδηγεί σε κοντινά πρόσωπα που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Δεν αποκλείεται να δεχτούμε προτάσεις για εξόδους από παρέες που απολαμβάνουμε που θα φτιάξουν την ημέρα μας. Δες παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου για να ξέρεις πως τα άστρα σε επηρεάζουν σήμερα.

Τα επαγγελματικά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδιά μας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε σήμερα τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Στα αισθηματικά, η ανάγκη για επικοινωνία μας οδηγεί σε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με το ταίρι μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσω του κοντινού περίγυρου ή σε πιθανές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να βρεθούμε. Καλά θα κάνουμε αφεθούμε στο φλερτ και να απολαύσουμε τις στιγμές που θα ανεβάσουν το κέφι και την ψυχολογία μας. Ας δούμε πως η Σελήνη σήμερα επηρεάζει τα συναισθήματά μας…

Τα ξημερώματα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό θα βοηθήσει στο ξεκίνημα της ημέρας, καθώς μας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται να πάρουμε πρωτοβουλίες τις πρωινές ώρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Έχουμε τη βούληση και την επιθυμία να προχωρήσουμε σε σχέδια που μας εκφράζουν.

Το πρωί η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ιδανικό σκηνικό και καλή διάθεση. Η επικοινωνία και τα αισθηματικό παιχνίδι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα βοηθήσουν να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας. Η αισιοδοξία που μας διακατέχει εκδηλώνεται σε όλες τις μορφές και εντυπωσιάζει τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν. Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε επαγγελματικά σε συμφωνίες που θα έχουν και οικονομικό όφελος για εμάς. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη θα μας βοηθήσει να έχουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαιρετική ψυχολογία, αισιοδοξία και κατανόηση για τους γύρω μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες μας και μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που εκφράζουν.

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα φέρνει κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από τη δική του πλευρά. Αν ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που να σε ευχαριστεί και ίσως έτσι να συναντήσεις και καινούργιους ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τις δεχτεί, αρκεί να τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει.

Λέων

Η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα μια χαρά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου σήμερα. Η όψη της ημέρας θα σου χαρίσει πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι καλό να περάσουν την ημέρα και το βράδυ τους μακριά από επίδοξους εραστές, που λένε μεγάλα λόγια!

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η όψη της ημέρας σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου που θα σε εξοργίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, σήμερα μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη γοητεία σου για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Σήμερα, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή η σημερινή Παρασκευή είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις φιλικές όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ότι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ανάγκη σου να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να του εξομολογηθείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για το μέλλον της σχέσης σας θα είναι σήμερα μεγάλη και θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από την μεριά του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος βγες έξω και διασκέδασε και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί έτσι αποκλείεται να βρεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης

Σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφό σου όσα σε απασχολούν. Μην μιλήσεις μόνο για τα άσχημα… Επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν πανικοβάλει, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση και με περίσσια όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και δραστηριότητες. Μην αμελήσεις την ξεκούρασή σου και αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου στην οικογένειά σου. Πάν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με αγαπημένους φίλους.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η σημερινή Παρασκευή είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Πηγή: myastro.gr