Ζώδια σήμερα 18/11/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Η Σελήνη δεν νιώθει άνετα στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς είναι ζώδιο αδυναμίας για αυτήν. Δεν μπορεί να εκφραστεί συναισθηματικά και να νιώσει ζεστασιά και τρυφερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεται. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν έντονα καθώς επιδιώκουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πεδίο της καριέρας. Η ωριμότητα και η μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζουν εντυπωσιάζουν τους γύρω μας και δημιουργούν συνθήκες σημαντικής εξέλιξης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν όμως συζητήσεις που δεν θα αποδώσουν λόγω της δικής μας αδιαλλαξίας ή των άλλων. Θα πρέπει να συγκρατήσουμε την ανάγκη για να επιβληθούμε και να προωθήσουμε απόψεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε. Η ακαμψία και η απολυτότητα δεν θα μας βοηθήσουν, αντίθετα θα δημιουργήσουν εμπόδια που θα κληθούμε αργά ή γρήγορα να αντιμετωπίσουμε.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα πρωινό, όπου οι πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες μας μπορούν να κυριαρχήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι αυτές που θα βοηθήσουν να δείξουμε τις δυνατότητες μας και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για απόλυτη αποδοχή από τους ανώτερους μας.

Αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μας βοηθά να εκφράσουμε με αμεσότητα επαγγελματικά πλάνα και οικονομικές απαιτήσεις που πιθανά έχουμε. Είναι πιθανόν να προχωρήσουμε σε πολύ καλές συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη και για τον προϋπολογισμό μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό και δημιουργεί υπερένταση. Δεν είναι εύκολο να εναρμονίσουμε ανάγκες και επιθυμίες και αυτό οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές και εντάσεις. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή, αφού με ευκολία μπορεί να εκτονώσουμε τη νευρικότητα στο ταίρι μας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, το προηγούμενο διάστημα δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο. Βίωσες αρκετή ένταση και πολλά εμπόδια και ιδιαιτέρως, εντός οικογενειακής εστίας. Τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και τα πράγματα να βελτιωθούν αισθητά.

Οι πολυπόθητες ισορροπίες σε πολλούς τομείς αποκαθίστανται και έτσι βρίσκεις την ηρεμία να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μπορεί μέχρι τώρα να έπρεπε να δείχνεις ένα συγκαταβατικό πρόσωπο, αλλά πλέον δεν κρίνεται απαραίτητο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ιδανική, αρκεί εσύ από την πλευρά σου να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει άνετα για να σου εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μοιάζει πλέον μακρινό παρελθόν η περίοδος εκείνη που σε στιγμάτισε και το μόνο που μένει είναι κάποια σημάδια για να σου θυμίζουν, ίσως, τί πέρασες. Κοίταξε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία και μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να σταματήσουν την πρόοδό σου. Δείξε πειθαρχία στον προγραμματισμό και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Έχεις όλες τις προοπτικές να καταφέρεις πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή δεν αντέχει οριακές καταστάσεις και υπερβολές. Επομένως, κράτησε τις ισορροπίες για να μην οδηγηθείς σε καταστάσεις που δεν θα καταφέρεις να διορθώσεις. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπάθησε να παραμείνεις αισιόδοξος και να μην κλείσεις την πόρτα σε κάτι νέο.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και πείσμα. Την περίοδο αυτή θα τα χρειαστείς και τα δύο προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να προωθήσεις ταυτόχρονα τα σχέδιά σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου στους γύρω σου και να μην τους επιτρέψεις παρεμβάσεις. Κάνε τον προγραμματισμό σου και φρόντισε να τον ακολουθήσεις κατά γράμμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή και σήμερα αν θες μίλησε με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να δεχθείς τις προτάσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου να περπατήσει σε καινούρια μονοπάτια. Πολύ σύντομα κάτι νέο θα προκύψει.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει μέχρις ότου φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης και για να φτάσεις εκεί πρέπει να κινήσεις εσύ τα νήματα. Απαιτεί κόπο αλλά ο στόχος είναι εφικτός. Αν πορεύεσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και κυρίως μην καταθέτεις τα όπλα. Σύντομα κάτι νέο θα προκύψει!

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, η περίοδος που διανύεις, όπως και αυτή που έρχεται, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις αναποδιές που σου συμβαίνουν. Χρειάζεσαι ψυχραιμία και χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου.

Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να συνεχίσεις την προσπάθεια. Ειδάλλως, οι αποφάσεις που θα πάρεις ίσως να μην είναι οι πρέπουσες για ένα καλύτερο αύριο. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες που για να τις αντιμετωπίσεις θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα. Ο σύντροφός σου φαίνεται να είναι υποστηρικτικός. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και πάρε τα ρίσκα σου προκειμένου να τολμήσεις μια νέα γνωριμία.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να νιώθεις ότι το κλίμα δεν είναι και τόσο φιλικό και κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζονται μικρο-εμπόδια. Ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί η λύση έρχεται από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σου κάνει μια πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς καλά, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ωθήσεις τα σχέδιά σου. Τώρα μπορείς να ανασυνταχθείς και να δράσεις με περισσότερο δυναμισμό, επιδιώκοντας ακόμη πιο καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις περισσότερα από το ταίρι σου , πράγμα που δεν θα διστάσεις να το κάνεις. Πρόσεχε τον τρόπο που θα το διαχειριστείς αφού σκοπός είναι να βελτιώσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσω social media.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, το ζώδιό σου ανήκει στα ευνοημένα της ημέρας, καθώς αναμένεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις και η ψυχολογία σου θα επηρεάσουν την έκβαση. Δώσε προσοχή στα δεδομένα σου και δες πως αυτά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τα σχέδιά σου. Η επιτυχία δεν αργεί και ο τρόπος να φτάσεις εκεί βρίσκεται στο δικό σου χέρι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για αναλύσεις και συζητήσεις γύρω από τα θέματα της σχέσης σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να χαλαρώσεις μαζί με το ταίρι σου, σε κλίμα ρομαντικό. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τον τομέα των αισθηματικών και σε βοηθούν να γυρίσεις νέα σελίδα στον τομέα αυτό.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, για το ζώδιό σου η κατάσταση προβλέπεται περιπετειώδης. Τα νήματα κινούνται παρασκηνιακά και πρόσωπα που θεωρούσες αγαπημένα λειτουργούν με στόχο να σου δυσκολέψουν τη ζωή. Αν μια εσωτερική φωνή προσπαθεί να σε προφυλάξει, μην την αψηφήσεις.

Προφυλάξου και να έχεις στο νου σου ότι η απόπειρα εναντίον σου θα επαναληφθεί. Όμως μην ανησυχείς όσο κι αν προσπαθούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Δεν αργεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο καθένας θα λάβει αυτό που του αναλογεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική ζωή, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μόνο τη δική σου τάση να προσκολλάσαι σε εντυπώσεις του μυαλού που σε οδηγούν να διατηρείς αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα και ψάξου λίγο και μέσω social media.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε χαρακτήριζε κανείς πεσιμιστή, με έκδηλη την απογοήτευση. Νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις γύρω σου και αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δώσε προσοχή, γιατί με αυτά τα συναισθήματα ως οδηγό, η πορεία σου δεν θα είναι αυτή που θέλεις. Πρόσεξε μην αφήσεις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ιδανική ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άφησε την γοητεία σου σήμερα να κάνει το θαύμα της. Κάτι απρόσμενο σε περιμένει!

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, το επόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για την προσωπική σου εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο μέσα από καταστάσεις πρωτόγνωρες για εσένα. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα, αποφεύγοντας τη συντηρητική στάση. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου και θέσε προτεραιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται πιο χαλαρούς ρυθμούς και περισσότερη κατανόηση. Μην βγάζεις το αυταρχικό σου πρόσωπο, γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Έτσι θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Αν είσαι μόνος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι νέο μέσω των social media και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει ένα αίσθημα αυθορμητισμού το οποίο κινείται από την έντονη ανάγκη σου να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ξέρεις καλά, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορείς να επιτευχθεί από την μια μέρα στην άλλη.

Έτσι, επιστράτευσε την υπομονή σου και κινήσου με λογική σκέψη και συνέπεια στον προγραμματισμό που θα κάνεις. Μην υποκύπτεις σε πρόσκαιρες λύσεις που σε κάνουν να χρονοτριβείς. Αντίθετα, δώσε χρόνο να εξελιχθούν τα σχέδιά σου όπως τα έχεις δρομολογήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Αν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεδιαλύνεις κάποια σύννεφα, μη διστάσεις να το κάνεις. Έτσι, θα βελτιωθούν και οι συνθήκες ανάμεσά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ακολούθησε το ένστικτό σου σχετικά με κάτι νέο που μπαίνει στη ζωή σου.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οι συνθήκες στη ζωή σου δεν είναι ιδανικές. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια και προβληματικές καταστάσεις που θα κληθείς να επιλύσεις και να πας παρακάτω. Ίσως σε δυσκολέψουν αρκετά, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να στηριχτείς στο χαρακτηριστικό σου που είναι το κλειδί της επιτυχίας: η θετική σκέψη για το μέλλον. Μείνε επικεντρωμένος στα ουσιώδη και απόφυγε να μεγεθύνεις τα πράγματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διατήρηση της εσωστρέφειας από πλευράς σου, δεν βοηθάει την κατάσταση. Μην αφήνεις τον σύντροφό σου απέξω, γιατί εύλογα θα ζητήσει εξηγήσεις και η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί σε εντάσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος, οι θέσεις των πλανητών σε ευνοούν και βάζουν τις προϋποθέσεις για μια νέα -πολλά υποσχόμενη- σχέση.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΕικόνες από την σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Δημαρχείο Λάρισας
Επόμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα: Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 19-22/11/20