Ζώδια σήμερα 19/11/2020

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σήμερα ευνοεί καταλυτικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ενισχύεται σημαντικά η αποφασιστικότητα μας σε επίπεδο επαγγελματικών στόχων. Διαθέτουμε επιμονή, υπομονή και ωριμότητα για να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία ποιες κινήσεις θα μας ωφελήσουν και ποιες μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές ώστε να τις αποφύγουμε. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας.

Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε στο οικονομικό σκέλος. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις, καθώς πιθανότατα να απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, δεν είναι εύκολο να αφεθούμε σε συντροφικό επίπεδο και αυτό μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα στην σχέση μας. Καλό είναι να δώσουμε χώρο στο ταίρι μας ή σε πρόσωπο που μας ενδιαφέρει για να εκφράσει αυτά που νιώθει και να απαλύνει τις όποιες απαισιόδοξες σκέψεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τα ξημερώματα χαρίζει έντονη διαίσθηση, ανάγκη για να βιώσουμε το απόλυτο όνειρο στην επαγγελματική μας ζωή. Το πρωί η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και τον Δία ενισχύει την ανάγκη να επιβάλουμε επιθυμίες και επιδιώξεις στον χώρο της καριέρας. Δεν θα διστάσουμε όμως να γίνουμε πιεστικοί και εξουσιαστικοί, κάτι που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό και η σύνοδός της με τον Κρόνο ενισχύει την αποφασιστικότητα και την ανάγκη για καθιέρωση και αναγνώριση. Μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, ώστε να εκτονώσουμε την ένταση και να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εντάσεις που αναστάτωσαν πιθανά το επαγγελματικό περιβάλλον. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή καθώς παρ’ όλη την κατανόηση που θα δείξουμε στο ταίρι μας δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε από κολλήματα και προκαταλήψεις. Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς μας ανάσα σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι καλή στιγμή να επικοινωνήσουμε με φιλικά μας πρόσωπα.

Κριός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και δες το μέλλον σου πιο θετικά. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ευτυχώς σήμερα ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση και αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Ταύρος

Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη, αγαπητέ Ταύρε. Μη βιαστείς στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά ζύγισε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου, φίλε Ταύρε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου πριν συζητήσεις μαζί του για όλα όσα διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ, συνομιλώντας με τους δικούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά.

Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και εκμεταλλεύσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου.

Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για την συμπεριφορά του και καλό θα είναι να μην το αναβάλεις, αλλά να το επιχειρήσεις σήμερα.

Εσύ, αγαπητέ Λέοντα, που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και άδραξε αυτήν την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει έστω και μέσω διαδικτύου. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι θα έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα γίνουν κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση. Κι όμως, αν δείτε τα πράγματα με λογική, μπορείτε να καλυφθείτε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον.

Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, ο έρωτας που ψάχνεις δεν θα αργήσει.

Σκορπιός

Σήμερα είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην σε παίρνει από κάτω, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία -μέσω διαδικτύου- που θα σε συναρπάσει!!!

Τοξότης

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Τοξότη, είναι αρκετά ήρεμη για σένα και στον ελεύθερό σου χρόνο θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος, βιασύνη και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα, θα σε κάνει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να απομακρυνθείς από τα προβλήματά και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα θα νιώσεις έντονη πίεση στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση.

Αν είσαι ακόμη ελεύθερος είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

Ιχθείς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα.

Έχεις πολύ καλές προοπτικές, για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν την καλή πορεία στη σχέση σου.

Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες έστω και -μέσω διαδικτύου-, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθρο3 παιδιά και 4 νεογνά νοσηλεύονται με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 3227 νέα κρούσματα – 59 θάνατοι