Ζώδια σήμερα 20/10/2020

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει επικοινωνιακά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ένταση κυριαρχεί και επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο ή αποκαλύψεις που αιφνιδιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια για να επικρατήσει ηρεμία. Γεγονός είναι ότι πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν δεν θα έχουν την κατάληξη που επιθυμούμε, καθώς είναι εύκολο να γίνουμε ιδιαίτερα εριστικοί με τα πρόσωπα που εμπλεκόμαστε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς αλλάζουν τα δεδομένα και αυτό είναι πολύ πιθανό να μας ξαφνιάσει. Είναι απαραίτητο να έχουμε αντιληφθεί στον απόλυτο βαθμό σε ποιες συνθήκες δεσμευόμαστε για να μην υπάρξουν αργότερα προβλήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε.

Στα αισθηματικά, είναι πολύ σημαντικό να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα χωρίς νευρικότητα και επιθετική διάθεση. Διαφορετικά θα μπούμε σε ένα κυκεώνα αντιπαραθέσεων με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας δυναμιτίζοντας το περιβάλλον της σχέσης. Είναι προτιμότερο αν δεν είμαστε βέβαιοι να μην προχωρήσουμε σε ανταλλαγή απόψεων που δεν θα έχει ευνοϊκή κατάληξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί σημαντικά θέματα εκπαίδευσης, νομικής φύσεως και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Πιθανό είναι να βρεθούμε με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό μας περιβάλλον επιδιώκοντας να περάσουμε όμορφα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς η αμέλεια μπορεί να μας στοιχίσει.

Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί με ευκολία να δημιουργήσει αυταπάτες και να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσοχή στις συζητήσεις, καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε δεσμευόμενοι σε υποχρεώσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούμε. Αργότερα το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μας δραστηριοποιεί για θέματα που έρχονται από το παρελθόν και αφορούν τις επιθυμίες μας. Πιθανό είναι να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις προσωπικές μας επιδιώξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενδέχεται να φέρει γκρίνια και νευρικότητα στην προσωπική μας ζωή. Έρχονται στην επιφάνεια εμμονές που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι μας ή με κοντινά μας πρόσωπα.

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις την δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μία φιλική συγκέντρωση.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες, που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ, που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει.

Καρκίνος

Από σήμερα και στο εξής φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να φέρεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Λέων

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με την γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία… αυτής της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από την φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα σου να σε κυριεύει, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Ζυγός

Η σημερινή Τρίτη θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Σκορπιός

Σήμερα άφησε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

Τοξότης

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του, για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο, που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα σε ευνοεί, είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσεις για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Πηγή: myastro.gr