Ζώδια σήμερα 21/10/2020

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Στρέφουμε όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν το ευρύτερο περιβάλλον μας και πρόσωπα που έχουμε να δούμε αρκετό καιρό. Μας ενδιαφέρει κυρίως να επικεντρωθούμε σε συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου και δεν έχουμε τη διάθεση να ασχοληθούμε με υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει.

Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη και παραλείψεις στον επαγγελματικό τομέα. Είναι απαραίτητο λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη τα πνευματικά ταξίδια και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ότι έχουμε αναλάβει στον τομέα της καριέρας. Γεγονός είναι ότι υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία και αυτό μας βοηθά να απολαύσουμε στιγμές με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας δώσουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσοχή, καθώς δεν αποκλείεται να επιδείξουμε φανατισμό, υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας, επειδή αυτό θα έχει κόστος στις παρέες που θα βρεθούμε.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και μας καλεί να δώσουμε όλη μας την προσοχή σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η διάθεσή μας αλλάζει και το άγχος κάνει την εμφάνισή του καθώς είναι απαραίτητο για εμάς να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε σημαντικά βήματα, ώστε να εξελιχθούμε και να κατακτήσουμε στόχους καριέρας που έχουμε θέσει. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή. Είναι εύκολο να έρθουμε σε κόντρες ή ρίξεις που θα μας στοιχίσουν.

Στα αισθηματικά καλό είναι να αφιερώσουμε στο ταίρι μας το χρόνο που του αναλογεί, καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας πιέζουν και επηρεάζουν τη σχέση μας.

Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα με μεγαλύτερη ευκολία. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και δίνουν ιδανικές λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, όπως επίσης πιθανό είναι να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν αίσια κατάληξη για εμάς.

Κριός

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν είσαι μόνος σου, άφησε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση… Ή δίνεις ένα τέλος στην σχέση σου με τον σύντροφο σου ή προχωράς κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε ελεύθερα.

Καρκίνος

Σήμερα, τα πράγματα γύρω σου ενδεχομένως να μην παίρνουν την τροπή που θέλεις, αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, πολύ πιθανό να βρεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα, καθώς η μέρα επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά ρίξε τους τόνους και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν, αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει τη διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση όμως, δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί -μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, απόψε κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Να ξέρεις πως δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και κυρίως να μην πανικοβληθείς, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην τα χάσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν, γιατί μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου το αποψινό βράδυ, αρκεί να φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταβάλει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τους ιδανικούς τρόπους. Για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δεν βλέπεις τα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

Υδροχόος

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή, γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις μην αντιδράσεις, αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr