Ζώδια σήμερα 22/07/2020

Ο Ήλιος περνάει στο Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Η προσοχή μας στρέφεται σε ότι αφορά την δημιουργικότητα, τα παιδιά, το φλερτ και τη διασκέδαση. Μέχρι και τον επόμενο μήνα είναι καθοριστική για εμάς η ανάγκη να απολαύσουμε στιγμές χαράς σε προσωπικό επίπεδο. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και μας βάζουν σε ένα διαρκές παιχνίδι, όπου ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν. Η δημιουργικότητα και η τέχνη πρωταγωνιστούν ως μέσα έκφρασης για αυτό και θα απολαύσουμε καλλιτεχνικές δράσεις και εκδηλώσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία μας.

Παράλληλα, τα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας, καθώς απολαμβάνουμε χρόνο μαζί τους και αναβιώνουμε την παιδική μας ηλικία. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο. Η γενναιοδωρία που δείχνουμε δεν αποκλείεται να έχει σαν αυτοσκοπό την ανάγκη προβολής και αυτό τελικά να ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε. Προσοχή σε υπερβολές που θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από ό,τι περιμένουμε.

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Λέοντα ενισχύοντας την ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση. Επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε όμορφα για να απολαύσουμε στιγμές χαράς που θα ανεβάσουν την ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική μας ζωή. Οι πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε θα λειτουργήσουν ευεργετικά για επαγγελματικούς στόχους που έχουμε.

Παράλληλα νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή μας, καθώς μαγνητίζουμε τους πάντες με τη γοητεία και τη λάμψη μας. Μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές και να χαρούμε την προσοχή των γύρω μας που μας ανεβάζει απίστευτα.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία ιδιαίτερα θετική έναρξη της ημέρας. Η αισιοδοξία στρώνει το χαλί για σημαντικές εμπορικές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η καλή διάθεση διαμορφώνει όμορφο κλίμα και στις προσωπικές σχέσεις. Μπορούμε να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις και να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη σήμερα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα ερωτικά και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ… αισθησιακές συγκινήσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και μην πιέζεσαι άδικα, αλλά ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά σου!

Δίδυμοι

Η σημερινή Τετάρτη σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική Τετάρτη. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση, γιατί ο έρωτας παραμονεύει!!!

Καρκίνος

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις την δυνατότητα να ρίξεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο και ανανέωσε τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει· κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ!!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια καλή μέρα αυτή η Δευτέρα, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά, να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις ιδανικές λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει για εσένα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθηση και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές, από όση χρειάζεται. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν, θα σου ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια, που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος άλλο τόσο είναι και οι άλλοι με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολύ αγάπη και έρωτα από τον σύντροφό σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις την διάθεση, με την γκρίνια που σε χαρακτηρίζει. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σκέψου διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του αντίθετου φύλου, για να… δεις και εσύ μια «άσπρη» μέρα στα ερωτικά σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και άσε πίσω τα προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς ακόμη την παρέα της μοναξιάς σου, σκέψου που κάνεις λάθος και προσπάθησε να το φτιάξεις ώστε να αφήσεις κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να γνωριστείτε καλύτερα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους θέματα και θα σε επιβαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, στα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου, θα ανακαλύψεις πως μια γνωριμία που έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις.

Πηγή: myastro.gr