Ζώδια σήμερα 23/07/2020

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε θέματα της καθημερινότητας και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να μας απασχολούν. Είναι απαραίτητο να τακτοποιήσουμε ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και μας επιφορτίζουν με άγχος.

Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς απολαμβάνουμε το να προσφέρουμε το μέγιστο που μπορούμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιθανές εμμονές και νευρικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αφήνουν περιθώριο να δούμε αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθούμε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα με πρόσωπα που βρίσκονται κυρίως στον εργασιακό χώρο. Είναι σημαντικό επίσης να ασχοληθούμε με τη σωματική υγεία και ενασχολήσεις που μπορούν να μας γεμίσουν ενέργεια. Αυτό θα βοηθήσει να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόγραμμα μας όσο καλύτερα γίνεται.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, αργά το απόγευμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρεθούν πρωτότυπες ιδέες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή μας πορεία. Η ανταμοιβή μας για αυτά που προσφέρουμε θα είναι κάτι που θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Πιθανόν είναι επίσης να βάλουμε καινοτόμες και επαναστατικές δράσεις στην καθημερινότητα, που θα ανατρέψουν τη ρουτίνα και την πλήξη που μπορεί να δημιουργείται από αυτήν.

Το βράδυ, ένα εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα για συζητήσεις, όπου η κατανόηση και η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα θα δώσουν μοναδικές λύσεις. Ιδανικές είναι στιγμές για να λύσουμε υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που μπορεί να μας απασχολούν και να μας προβληματίζουν. Παράλληλα, συναντήσεις με πρόσωπα που νιώθουμε οικεία θα ανεβάσουν στην διάθεσή μας. Μπορούμε να βιώσουμε όμορφες στιγμές, όπου η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει.

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί θα είναι προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα μπορεί να έχεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτη τη Πέμπτη για εσένα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το καταφέρεις, αρκεί να γίνεις πιο θετικός και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι προσωρινή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενα σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα οι ερωτικές σου μετοχές θα έχουν σήμερα ανοδική πορεία και θα υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου. Αν ακόμη είσαι μόνος, κάτι καλό έρχεται για εσένα στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και προσπάθησε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόπτει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου για θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σας βγάλει πουθενά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου φρόντισε να σταθείς δίπλα στον σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και η γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, την σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, αποδέξου την πρόταση που σου έχει κάνει ένα άτομο που γνώρισες το τελευταίο καιρό, και γνώρισε το καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση του χρόνου σου, για να μην πελαγώσεις και για να γνωρίζεις καλά τα μελλοντικά σου βήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, στα αισθηματικά σου καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι. Έχεις πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, αν θέλεις να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην το αναγνωρίζει.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου. Προσαρμόσου χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σε σχέση με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Πηγή: myastro.gr