Ζώδια σήμερα 23/10/2020

Ο Ήλιος τα ξημερώματα περνάει στον Σκορπιό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Αν ανήκουμε στα υπόλοιπα ζώδια, η ανάγκη για περισσότερη εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση θα είναι έντονη, καθώς επικεντρωνόμαστε κυρίως σε προσωπικά ζητήματα και δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Γεγονός είναι ότι προτιμούμε να παρατηρούμε πώς οι γύρω μας κινούνται στο περιβάλλον μας και να αφήσουμε τους άλλους να εκδηλωθούν.

Η διαίσθηση είναι καθοριστικός παράγοντας, καθώς με ευκολία αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις των προσώπων που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα όμως οφείλουμε να διαχειριστούμε την έντονη αναστάτωση, τις αμφιβολίες και τους φόβους μας που επηρεάζουν τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Σε πρακτικά ζητήματα επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς). Οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που θα μας απαλλάξουν από οικονομικά βαρίδια.

Στα αισθηματικά, το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και ο αισθησιασμός κυριαρχεί στη σχέση. Προσοχή καθώς η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες σκηνές ζήλιας που θα τραυματίσουν την προσωπική μας ζωή. Ας δούμε όμως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τη διάθεση μας…

Η Σελήνη παραμένει μέχρι μετά το μεσημέρι στον Αιγόκερω, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε υποθέσεις καριέρας και δημόσιας εικόνας. Τα ξημερώματα η σύνοδος της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει την αυτοπεποίθηση στο πεδίο της καριέρας. Δίνει την αίσθηση ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί και πού μπορούμε να φτάσουμε σε σχέση με τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις.

Από την άλλη, νωρίς το πρωί, η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί μία έντονη ατμόσφαιρα, όπου το καθήκον και ο περιορισμός κυριαρχούν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την απαισιοδοξία και το άγχος καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε πολλές υποχρεώσεις. Η σκληρή προσπάθεια, η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να ανταποκριθούμε σε ευθύνες που έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρωνόμαστε σε φιλικά πρόσωπα, παρέες, ομαδικές δράσεις και προσπάθειες. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις για πρωτότυπα και επαναστατικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουν πρωτοποριακή προσέγγιση της ζωής, καθώς μας εμπνέουν.

Κριός

Ο εκνευρισμός που μπορεί να νοιώσεις σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…

Ταύρος

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό. Μάλλον σε στεναχωρούν περισσότερο και σου φέρνουν χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να τον πλησιάσεις περισσότερο, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον σου με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου. Μπορεί να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε πολύτιμο φίλο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου θα σε γεμίσει χαρά και εσύ από την πλευρά σου θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Καρκίνος

Σήμερα τα πράγματα θα κινούνται πολύ γρήγορα και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν αν δεν κινηθείς άμεσα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή μέρα και μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει αρκετά τη σχέση σου και ο σύντροφός σου μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Μην εκνευριστείς και φρόντισε να είσαι ήρεμος για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, ένα φιλικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει σε κάποιους ανθρώπους. Μην αρνηθείς τις προσκλήσεις αυτές γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι άνοιξε σήμερα τους ορίζοντες σου, αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αλλά για να μην αγχωθείς, καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς άλλο το σύντροφό σου. Άλλωστε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν είσαι μόνος, σήμερα έχεις όλη την εύνοια των πλανητών να γοητεύσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μην διστάσεις να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει..

Ζυγός

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πανικοβληθείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και κυρίως να μην πανικοβληθείς, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην τα χάσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν γιατί μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταλάβει για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι μόνος, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία, που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Τοξότης

Μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς να εξαρτάσαι από τους άλλους. Σήμερα, θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να τον πλησιάσεις, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα πάρεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι οι σήμερα οι πλανήτες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή σε επηρεάζει αρνητικά, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις λοιπόν!

Ιχθείς

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυση τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφο σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή όψη θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Πηγή: myastro.gr