Ζώδια σήμερα 24/07/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δημιουργώντας σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η καθημερινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Το άγχος αυξάνεται λόγω της ανάγκης να διεκπεραιώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον συναδελφικό περίγυρο, καθώς μπορεί να γίνουμε επικριτικοί για να δημιουργήσουμε προβλήματα με πρόσωπα που βλέπουμε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε με ψυχραιμία και ρεαλισμό σε ότι έχουμε αναλάβει χωρίς να αφήσουμε την ένταση να κυριαρχήσει. Η άσκηση θα μας βοηθήσει να εκτονώσουμε την ένταση που νιώθουμε με ιδανικό τρόπο. Παράλληλα ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία μας και ανανεωτικά στη διάθεση μας.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση, λόγω της ανησυχίας που υπάρχει σε σχέση με τις ανάγκες μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τη γκρίνια και να προσπαθήσουμε να περάσουμε πιθανή δυσθυμία χωρίς να επηρεαστεί η προσωπική μας ζωή. Προσοχή και σε υπερβολικά έξοδα καθώς δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουν ρεαλιστικά σε οικονομικό επίπεδο.

Το μεσημέρι η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί στο να εξειδικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στην καθημερινότητα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε προτάσεις εργασιακές που μπορεί να υπάρξουν και να φαίνονται ιδανικές. Το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε και αυτό τελικά να μας απογοητεύσει. Προσοχή και στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση μας. Καλό είναι να τις αποφύγουμε γιατί θα υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλάζοντας κατά πολύ τη διάθεσή μας. Βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στη δουλειά, για να διεκπεραιώσουμε πιθανές υποχρεώσεις που έχουμε. Παράλληλα συζητήσεις οικονομικής φύσεως μπορεί να υπάρξουν, που θα είμαι εξαιρετικά θετικές για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να ζητήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν και είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Μπορούμε να απολαύσουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανώτερων μας, καθώς είναι εμφανές ότι αντιλαμβάνονται την εργατικότητα και την προσφορά μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις εκ νέου και θα τα καταφέρεις περίφημα. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και μην παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, υπάρχουν θέματα στη σχέση σου από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Όμως σήμερα, απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Μην επιτρέπεις στον εγωισμό σου να υπερισχύει. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και χωρίς συναισθηματικότητα, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Όσο για σένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η μέρα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμά σου αυτη τη Παρασκευή, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και θα σου χαρίσουν τη δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας. Περάστε καλά φλερτάροντας και μην το βάζετε κάτω!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μην σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, θα είναι σημαντικές και πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου που έχεις βάλει, γιατί η ενέργεια σου είναι πολύ μεγάλη και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την βελτίωσή της και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μια καινούργια γνωριμία ίσως έρθει να ταράξει το σημερινό βράδυ την ηρεμία σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω και διασκεδάστε και προκαλέστε διακριτικά το αντίθετο φύλο. Θα έχετε επιτυχίες!!!

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η μέρα και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει και σου προκαλεί ένα πρόσθετο άγχος. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και εκείνος με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος έκθεσης !

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά θέματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση δεν θα σου κάνει καλό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, την σημερινή Παρασκευή κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα!! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε, φίλε Υδροχόε, να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα, και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, πρέπει σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην ερωτική σου ζωή και θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και ο σύντροφος σου. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσένα.

Πηγή: myastro.gr