Ζώδια σήμερα 24/11/2020

Το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Διαίσθηση, εξυπνάδα, κατανόηση και σωστοί χειρισμοί θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν εντός της ημέρας με σκοπό την προώθηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που πιθανά θα μας δοθούν για να κλείσουμε συμφωνίες με τράπεζες ή ασφαλιστικούς φορείς, όπως και να πάρουμε πρωτοβουλίες σε ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που μας κεντρίζουν την προσοχή. Η αυξημένη πνευματική ετοιμότητα και η ευφυΐα θα συνηγορήσουν, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα ικανοποιήσουν όλα τα μέρη.

Στα αισθηματικά, είναι καλή περίοδος για να εκφράσουμε βαθύτερες σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα. Οι εξομολογήσεις θα βοηθήσουν να ισορροπήσει η προσωπική μας ζωή και να δείξουμε στο πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας αυτά που νιώθουμε. Η κατανόηση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και βοηθά να ξεπεραστούν οι οποίες αμφιβολίες και ανασφάλειες μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει σήμερα τα συναισθήματά μας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και τα εξάγωνα που σχηματίζει τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύουν τον δυναμισμό την αισιοδοξία, την ανάγκη να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν. Το πρωινό μας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό και ενεργητικό, καθώς δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να κλείσουμε κύκλους καταστάσεων που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί συναισθηματική σταθερότητα. Ευαισθησίες και ωριμότητα εναρμονίζονται και δίνουν μοναδικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα την ενέργεια και την ανάγκη για παρορμητικές κινήσεις. Διεκδικούμε την προσοχή του περιβάλλοντός μας, καλό βέβαια είναι να είμαστε μετριοπαθείς καθώς η επιθετική μας διάθεση μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Το πύρινο αυτό ζώδιο μας χαρίζει ζωντάνια και έντονη ενεργητικότητά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το τρίγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με την Σελήνη στον Κριό ενισχύει την αυτοπεποίθηση, καθώς νιώθουμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά που βαδίζουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Από σήμερα και στο εξής, θα κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά, χωρίς άγχη και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί επιδιώξτε να διασκεδάσετε με την παρέα που περνάτε καλύτερα έστω και μέσω social media.

Ταύρος

Οι εξελίξεις γύρω σου σήμερα είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό.

Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι ρομαντική και θα καταφέρεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Θα σου ζητηθεί η βοήθεια από ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και θα πρέπει να του την προσφέρεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις πορεία και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ.

Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε τις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Όσο για σένα, αγαπητέ Δίδυμε, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, η σημερινή όψη σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

Καρκίνος

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σου θέματα σήμερα, θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν.

Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου.

Και αν ψάχνεις για ταίρι, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και να μην επαναπαύεσαι στα άτομα που ήδη γνωρίζεις. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο, για να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους.

Λέων

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, η μέρα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα σήμερα, φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα.

Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου με πελάτες, συνεργάτες ή εργοδότες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δεν συμβαδίζει με τα δικά σου στάνταρ.

Παρθένος

Η μέρα σήμερα σου δίνει ελπίδες και διευκολύνει τις σχέσεις σου, αγαπητέ Παρθένε. Οι εξελίξεις των οικονομικών σου ωστόσο παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές περίεργη και αυτό που θα σε βοηθήσει, είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε νέα φάση μπαίνουν τα αισθηματικά σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή που θα πάρουν. Τα όνειρα του μέλλοντος είναι εδώ για να βρουν τρόπους πραγματοποίησής τους. Κουβέντιασε όμορφα με το ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, μάθε να περνάς και μόνος σου καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Πάντως οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά με λίγη επιμονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών.

Σκορπιός

Στο σπίτι και στην οικογένεια σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει.

Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα μαζί του.

Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, αντιμετώπισέ την με πιο δραστικά μέτρα και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου. Ο έρωτας δεν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο σήμερα να φτάσεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα, γιατί θα το μετανιώσεις.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία μέσω social media, αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Αιγόκερως

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν σήμερα, σου φέρνουν πολύ απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποια είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Όσο για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία μέσω social media που θα σας συναρπάσει.

Υδροχόος

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει.

Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Αυτήν την Τρίτη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα αυτήν την ημέρα στην αγκαλιά του.

Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε μέσω social media, αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Πηγή: myastro.gr