Ζώδια σήμερα 25/11/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Η Σελήνη στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς μας και δημιουργεί συνθήκες για σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Ο ενθουσιασμός και ο δυναμισμός είναι στοιχεία που κυριαρχούν και δημιουργούν συνθήκες για να ανοίξουμε νέους δρόμους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές αποφάσεις που μπορούμε να πάρουμε μέσα στην ημέρα θα είναι καταλυτικές για τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορεί να οδηγηθούμε με παρορμητικό τρόπο σε πιθανές αποφάσεις. Άρα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για αυτό που θέλουμε πριν προβούμε σε οποιαδήποτε κίνηση. Καλούμαστε δηλαδή να συγκρατήσουμε τον παρορμητισμό και να χαλιναγωγήσουμε την ένταση που μας ωθεί στο να πάρουμε πρωτοβουλίες με κάθε κόστος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας, καθώς με ευκολία μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα απαιτητικοί ενισχύοντας τον εκνευρισμό.

Στα επαγγελματικά δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να εγγυηθούμε διαφόρων καταστάσεων. Επιβάλλεται όμως να δείξουμε κατανόηση σε συνεργάτες και πρόσωπα που είναι καταλύτες στην επαγγελματική μας πορεία. Άρα είναι μονόδρομος η αποφυγή συγκρούσεων και εντάσεων, καθώς μόνο εμπόδια μπορεί να δημιουργήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Στα αισθηματικά, ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται να εγκλωβιστούμε στις προσωπικές μας ανάγκες και να απαιτήσουμε από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας την απόλυτη κάλυψη τους. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η προσωπική μας διαχείριση θα καθορίσει αν πραγματικά θα νιώσουμε ικανοποιημένοι από τη σχέση μας. Η ισορροπία σε προσωπικό επίπεδο θα έρθει εφόσον και εμείς δείξουμε διάθεση διαλλακτικότητας. Η αντίληψη των αναγκών του συντρόφου ή νέας γνωριμίας που μπορεί να μας απασχολεί θα είναι το κλειδί ώστε να ευημερήσει η προσωπική μας ζωή.

Κριός

Το πρόγραμμα της ημέρας σήμερα θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ανατροπές και εμπόδια σε περιμένουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ήρεμος και διορατικός, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Εξήγησε στον σύντροφό σου τα όποια λάθη έχουν γίνει και μην τον κατηγορείς χωρίς εξηγήσεις και αποδείξεις.

Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα; Η αρνητικότητα δεν θα σε πάει μπροστά…

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο διπλωματικός στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, αν ο σύντροφός σου είναι κάπως απόμακρος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Η μέρα, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες σήμερα και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει μέσω διαδικτύου.

Καρκίνος

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί με τις θετικές επιρροές που λαμβάνεις από σήμερα, θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα.

Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες μέσω διαδικτύου, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Ζυγός

Θετική θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί σου δίνει τα κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Σκορπιός

Η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία, για να κάνεις γνωριμίες -μέσω διαδικτύου- που θα φτιάξουν την διάθεση σου και θα ανεβάσουν και τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση, που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντιθέτως.

Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, που θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο.

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Πολέμησε την και δεν θα χάσεις!

Πηγή: myastro.gr