Ζώδια σήμερα 26/11/2020

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η μέρα προβλέπεται έντονη, καθώς δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα και την αναστάτωση που νιώθουμε μέσα μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε αντιδράσεις που μπορεί να είναι παρορμητικές και εριστικές καθώς με ευκολία θα οδηγήσουν σε καβγάδες. Η ανάγκη να πρωτοστατήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό περιβάλλον όπου συνεργάτες και σύντροφος θα αντιδράσουν έντονα.

Οφείλουμε να καταλαγιάσουμε την επιθυμία για να καλύψουμε με απόλυτο τρόπο συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να έχουμε αφού είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση στους γύρω μας. Είναι προτιμότερο σήμερα να μην οδηγηθούμε σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις που θα επηρεάσουν καθοριστικούς τομείς της ζωής μας. Η επιθετικότητα και η διάθεση να επιβληθούμε δεν θα επιτρέψουν να δούμε αντικειμενικά και ψύχραιμα ποια είναι η καλύτερη δίοδος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας από περιττές εντάσεις και συγκρούσεις.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη αυξάνοντας σημαντικά την ανάγκη για δράση και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Είναι προτιμότερο να στραφούμε σε προσωπικό επίπεδο, ικανοποιώντας κάθε μας ανάγκη μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που μπορεί να χαρίσει η σχέση μας. Διαφορετικά, απρόβλεπτα καβγαδάκια και νευρικότητα είναι πιθανό να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλειες και έντονη καχυποψία λόγω καταστάσεων στον επαγγελματικό χώρο που μας απασχολούν. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δείξουμε ψύχραιμη προσέγγιση, καθώς με ευκολία μπορούμε να ξεφύγουμε δημιουργώντας σενάρια φαντασίας που δεν μας επιτρέπουν να δούμε στην πραγματικότητα. Καλό είναι να αποφευχθούν επαγγελματικές συζητήσεις, αφού πιθανότατα να οδηγήσουν σε σύγκρουση και παιχνίδια χειρισμού.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, προκαλώντας υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Η αισιοδοξία δεν πρέπει να λείπει, όμως είναι απαραίτητο να αποφευχθούν οι υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν λάθη.

Κριός

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν θέλετε πραγματικά να δεσμευτείτε!

Ταύρος

Η ημέρα σήμερα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Ταύρε. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά, με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν έχεις μόνιμο δεσμό, φίλε Ταύρε, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις τους και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα διορθώσεις.

Ο σύντροφός σου έχει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ξανακερδίσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του.

Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει .. Αν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο να συμπαραστέκεσαι στο ταίρι σου και να το στηρίζεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτό, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σήμερα! Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με φιλικά σου άτομα.

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο να συμπαραστέκεσαι στο ταίρι σου και να το στηρίζεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτό, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σήμερα! Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με φιλικά σου άτομα.

Καρκίνος

Αυτή τη Πέμπτη θα σε φέρει στα όρια σου και θα σε βάλει σε διλήμματα αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο μέχρι το βράδυ ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Αυτή τη Πέμπτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο συνετός και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά.

Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Προσπάθησε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει.

Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

Παρθένος

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι αυτή τη Πέμπτη για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.

Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη, όπως κι εκείνος. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειές σου.

Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον, να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σας.

Σκορπιός

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, σήμερα θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Εσύ που δεν έχεις μπορεί ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η μέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου μέσω διαδικτύου. Έτσι, μπορεί να βρεις και ένα άτομο, το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Τοξότης

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σεξουαλικότητα σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου σήμερα.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει και αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της ημέρας. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ελκύει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη της και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα, θα προκαλέσει μικρο-εμπόδια στην έκβαση των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειαστεί για να φέρεις κοντά τον σύντροφό σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν.

Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο δίπλα σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητα που έχεις από το παρελθόν και σε έχει κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας θέματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σου προκαλέσει τη διάθεση να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα.

Εσύ που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά σου άτομα που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Δες τους και εσύ διαφορετικά και δε θα χάσεις!!!

Πηγή: myastro.gr