Ζώδια σήμερα 27/10/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επιβαρύνουν την ψυχολογία μας και δεν μας επιτρέπουν να ξεφύγουμε από ότι μας έχει πληγώσει. Απωθημένα, τραύματα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα φορτισμένη διάθεση. Δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε θέματα που πρέπει να κλείσουμε και αφορούν καθαρά πρακτικά ζητήματα.

Η πραγματικότητα είναι ότι προτιμούμε να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον και να ασχοληθούμε με ότι ανακουφίζει την ψυχή μας. Επαγγελματικά, η διαίσθησή μπορεί να μας βοηθήσει να κλείσουμε εκκρεμότητες που πιθανά ακόμα μας ταλαιπωρούν. Απαραίτητο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε για να μην υπάρξουν λάθη. Στα αισθηματικά, ο ρομαντισμός και η φαντασία πρωταγωνιστούν στην προσωπική μας ζωή και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας ή πρόσωπο από το παρελθόν που μπορεί να κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Ας δούμε τώρα πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας κατά τη διάρκεια της ημέρας…

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνοντας τη σκέψη και την λογική. Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και δεν μας επιτρέπει να δούμε ξεκάθαρα πως οφείλουμε να δράσουμε σε καταστάσεις που μας απασχολούν έντονα. Καλό είναι να μην πάρουμε αποφάσεις ή να μην πραγματοποιήσουμε κινήσεις, καθώς τα λάθη είναι πιθανά και θα μας κοστίσουν. Παράλληλα οι συζητήσεις για θέματα της καθημερινότητας δεν θα οδηγήσουν στα αποτελέσματα που επιδιώκουμε, καθώς δεν υπάρχει ακριβής αντίληψη των πραγμάτων και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με κοντινά μας πρόσωπα.

Το κλίμα αλλάζει από το απόγευμα και μετά, όπου η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την αισιοδοξία και τη διάθεση να δώσουμε λύσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι η λογική και ευαισθησία λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και αυτό μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλουμε και πού πρέπει να κατευθυνθούμε. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό και μπορεί να δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό σε ότι αφορά την σχέση μας. Τα έντονα συναισθήματα εναρμονίζονται με τον πόθο και απογειώνουν την προσωπική μας ζωή.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, με αποτέλεσμα αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν έντονες εντάσεις και τσακωμοί. Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που κάνεις παρέα με τον εαυτό σου και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον, που δεν σε κάνει ευτυχισμένο.

Ταύρος

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα, που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιον από το παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω. Αν σε βασανίζει η μοναξιά, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου.

Καρκίνος

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Λέων

Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Λέοντα! Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο σημαντικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά, και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να σπρώχνεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

Ζυγός

Η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά εσύ που είσαι μόνος, θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Σκορπιός

Σήμερα, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις

Τοξότης

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχεί στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το σημερινό βράδυ με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με αγαπημένους φίλους.

Αιγόκερως

Φρόντισε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία και ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά… Αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στον σύντροφο σου. Μπορείς λοιπόν να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Υδροχόος

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αλλά οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Ιχθείς

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη της ημέρας θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροTιμήθηκε η εθνική επέτειος στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα στην περιοχή της Λάρισας