Ζώδια σήμερα 27/11/2020

Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Έντονα συναισθήματα εγείρονται, καθώς η ανάγκη για ανεξαρτησία έρχεται στο προσκήνιο με ορμή και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα σε οικονομικό επίπεδο ανατρέπονται συμφωνίες, εξαιτίας της επιθυμίας για απόλυτο έλεγχο και χειρισμό των καταστάσεων. Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση και να αφήσουμε στο περιθώριο ανασφάλειες που μπορεί να εγείρουν ένταση και συγκρούσεις σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις.

Η αναστάτωση που μπορεί να δημιουργηθεί δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Ευτυχώς, το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε διαισθητικά και μέσω της έντονης παρατηρητικότητας πως πρέπει να κινηθούμε. Η διπλωματία είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει σε επιτυχημένη διαχείριση σχέσεων και συνεργασιών οικονομικής φύσεως. Παράλληλα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σχέδια σε όλα τα επίπεδα, καθώς η γρήγορη αντίληψη και η διεισδυτικότητα θα μας ωθήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα ξημερώματα εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία σε επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους που μας ενδιαφέρουν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει πια την προσοχή μας σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητα μας. Οι ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα έρχονται στο προσκήνιο. Θα επιδιώξουμε μέσα στην ημέρα να κλείσουμε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα ή εκκρεμότητες που μπορεί να μας αγχώνουν και να οδηγούν στην ανασφάλεια.

Παράλληλα θα επικεντρωθούμε στην σχέση μας και πως θα περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια κυριαρχεί και στις κινήσεις μας και δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Είναι πιθανό να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Καλό είναι να τις αποφύγουμε, αφού το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε εντάσεις και προβλήματα στη σχέση μας.

Κριός

Τη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και να χρησιμοποιήσεις το δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, για να μην παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο, φίλε Κριέ. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και ο σύντροφος δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων.

Ταύρος

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά θέματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία από μέρους σου. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αλλά σήμερα πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία για να ελιχθείς σωστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές, χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς μόνιμο δεσμό, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου… γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Καρκίνε, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν αισθάνεσαι ότι επικρατεί η ρουτίνα στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα και να φέρεις πιο κοντά τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο!

Οι ελεύθεροι Καρκίνοι καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στα θέματα που μπορεί να είναι προβληματικά και στάσιμα μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση και δράση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό, πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

Παρθένος

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί η αρνητική όψη σε ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησέ του ότι σε στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς τη δική σου έγκριση και συμμετοχή.

Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, τα καλύτερα θα έρθουν από εκεί δεν θα το περιμένεις!!

Ζυγός

Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα φίλε Ζυγέ αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο έστω και μέσω των social media!

Σκορπιός

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, για να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα.

Τοξότης

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Τοξότη, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Αιγόκερως

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος, αγαπητέ Αιγόκερε. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Αιγόκερε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από την ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου κάνοντας τα αγαπημένα σου πράγματα!

Ιχθείς

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά στον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας που σας βασανίζει.

Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις ώστε να δουν όλα σου τα προσόντα και να γοητευτούν.

Πηγή: myastro.gr