Ζώδια σήμερα 29/07/2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό ευνοώντας τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η συναισθηματική σταθερότητα που υπάρχει το πρωί λόγω του εξαγώνου που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω μας βοηθά να μιλήσουμε για υποθέσεις που εκκρεμούν στην επαγγελματική μας ζωή. Δεν αποκλείεται αυτά τα ζητήματα να μας δημιουργούσαν αναστάτωση και εκνευρισμό. Έχουμε όμως τώρα την ευκαιρία να κλείσουμε οριστικά όλα αυτά που δεν μας επιτρέπουν να νιώθουμε καλά στη δουλειά.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη δίνοντας ώθηση στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Αφήνουμε πίσω την εσωστρέφεια και επικεντρωνόμαστε στο να ασχοληθούμε με ζητήματα πνευματικά και φιλοσοφικά που μας ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό για εμάς να ανοίξουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες και να αξιοποιήσουμε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε και να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Προσοχή, γιατί μπορεί να γίνουμε αμελείς με τις υποχρεώσεις μας και αυτό να οδηγήσει σε λάθη που θα μας εκθέσουν.

Αργά το βράδυ, ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη στον Τοξότη και απογειώνει τις αισθήσεις και την ψυχολογία μας. Επικεντρωνόμαστε στην δημιουργία, την διασκέδαση και το φλερτ δεν μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα στις παρέες. Είναι σημαντικό για εμάς να απολαύσουμε στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας, λόγω της έντονα θετικής διάθεσης που επικρατεί.

Είναι σημαντικό βέβαια το γεγονός ότι νιώθουμε αυτοπεποίθηση και ότι μπορούμε να κατακτήσουμε ότι κι αν βάλουμε στον νου μας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίζει την επίτευξη των στόχων μας. Στα αισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα έρθουν για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά μας. Η επικοινωνία με πρόσωπα με τα οποία έχουμε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και τον σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις, θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι, γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν, για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, μεθοδεύοντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, για να περάσεις ένα παθιασμένο βράδυ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα φίλων και γνωστών.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν σήμερα τον πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και θα σε παρασύρουν σε ειδυλλιακές στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνετε εσείς για να βρείτε το άλλο σας μισό. Κινηθείτε δυναμικότερα…

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, βρες το χρόνο να σκεφτείς πώς θα κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Λέων

Φίλε Λέοντα, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει καταστάσεις, οι οποίες σε πιέζουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον ερωτικό σου τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ζυγών, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος σου στην ζωή, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τον!!!!

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν πάση περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις και να βρεις τον άνθρωπο που χρόνια ονειρεύεσαι.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Τετάρτη σε ευνοεί. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Μόνο έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ, που θα σε χαλαρώσει. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο δεν λείπουν. Κοίταξε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε… αγκαζέ την μέρα και βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις!!!!!!!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε αγχώνουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτήν την Τετάρτη. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί είναι θετικοί.

Ιχθείς

Η μέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Πηγή: myastro.gr