Ζώδια σήμερα 30/07/2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Επιθυμούμε να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος είναι μεγάλη. Συζητήσεις με φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Παράλληλα υποθέσεις, προτάσεις και ιδέες από το εξωτερικό έρχονται για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά μας.

Στα επαγγελματικά, η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε υποθέσεις νομικής φύσεως που μπορεί να επηρεάζουν την καριέρα μας. Παράλληλα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε σχέδια που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις. Στα αισθηματικά, η αισιοδοξία και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική μας ζωή. Επιδιώκουμε να περάσουμε χαρούμενες στιγμές με το ταίρι μας, γεγονός που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που διέπουν δεν αφήνουν περιθώρια για ανασφάλειες. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Καλά θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε μια πρόταση για έξοδο. Η διασκέδαση και η καλή παρέα μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά και να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ζητήματα που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα.

Αργά το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενδέχεται να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν συναισθηματικές υπερβολές θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στις παρέες ή στη σχέση μας. Οι αυταπάτες πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο ρεαλιστικής σκέψης για αντιμετώπιση προβλημάτων. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

Κριός

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της μέρας για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

Ταύρος

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι να λύσεις και αρκετά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, λόγω του ότι η συνολική σου διάθεση είναι κάπως περίεργη. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική. Οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμό. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή..

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και μην αφήσεις να σε επηρεάσει τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δεν σας έχουν φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου, κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και οι θετικές όψεις της μέρας θα ανταμείψουν το θάρρος και την τόλμη σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Σε καλό θα σας βγει…

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από τα αδιέξοδα. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, σήμερα βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Πηγή: myastro.gr