(ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ) 10 Μαρτίου ο Αντώνης Ρέμος στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

🚫 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 29 Φεβρουαρίου 2020,

🚫 Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου (10/3 στη Λάρισα) για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Galaxias Live Productions

  • 10 Μαρτίου ο Αντώνης Ρέμος στη Λάρισα (Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης) με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 (συντονιστείτε για προσκλήσεις)

Για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης που τελείωσε προγραμματισμένα στα τέλη Ιανουαρίου, ο Αντώνης Ρέμος κάνει την έκπληξη.

Μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με αφετηρία την Αθήνα και το TAE KWON DO στις 12 Φεβρουαρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) είναι το  μεγάλο βήμα του αγαπημένου ερμηνευτή.

Εννέα επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Λάρισα 10 Μαρτίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4) θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει. Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου

Μην χάσετε τη μοναδική συναυλία στη Λάρισα 10 Μαρτίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4. Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Τιμές εισιτηρίων: 

Προπώληση: 17 ευρώ
Ταμείο: 20 ευρώ
Οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες και 2 παιδιά): 45 ευρώ μόνο για αγορές μέσω viva.gr

Σημεία προπώλησης:

  • viva.gr

  • ΛΑΡΙΣΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΤΣΑΣ

  • ΦΑΡΣΑΛΑ: Βιβλιοπωλείο Πρότυπο

  • ΕΛΆΣΣΟΝΑ: Καφέ λευκό

  • 10 Μαρτίου ο Αντώνης Ρέμος στη Λάρισα (Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης) με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 (συντονιστείτε για προσκλήσεις)