100 Τσιγγάνικα Βιολιά στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. 100 δεξιοτέχνες μουσικοί (54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα) που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργεια τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο.

 
Εκτός από την Αθήνα που φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για την μοναδική αυτή ορχήστρα που τα τελευταία χρόνια την εντάσσει στις περιοδείες της, φέτος αποφάσισε να συναντήσει και το κοινό της Λάρισας στις 8 Ιουνίου 2019 στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.

100 Τσιγγάνικα Βιολιά στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας.

Η πολυπληθής ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς έχει παίξει στην Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μονακό, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους. Η ορχήστρα αναμιγνύει την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική της Ουγγαρίας με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου συναρπάζοντας τα πλήθη με τη δεξιοτεχνία τους, την ευφάνταστη διάθεση τους και την αλάνθαστη διαίσθηση δημιουργώντας μαγικές στιγμές ανάτασης και συγκίνησης.

100 Τσιγγάνικα Βιολιά στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Πληροφορίες:

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΛΑΡΙΣΑΣ

8 Ιουνίου 2019

Ώρα έναρξης: 21:30

 Τιμές εισιτηρίων
ΖΩΝΗ Α: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35
ΖΩΝΗ Β: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 29
ΖΩΝΗ Γ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25
ΖΩΝΗ Δ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 19

 Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.ticketservices.gr

tickets.public.gr

Τηλεφωνικά στο 210 7 234567

Στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα